Pozytywne komentarze o GALERII FRYZUR na kostromskiej napisali chyba sami pracownicy!!!! Znam wiele kobiet które raz tam poszły i więcej nie skorzystają z usług!!Farby maja badziewne zmywają się po paru myciach!! Pan ,,szef,, od momentu otworzenia wlasnego salonu humorki ma rożne czasem bywa chamski i opryskliwy!! po zapisie na uczesanie slubne Pani wszechwiedzaca powiedzialabym przyszla z umyta glowa na czesanie bo ma duzo ludzi i moze sie nie wyrobic !? To jest przepraszam bardzo fachowa obsluga i profesjonalizm?? zapisuje sie taka ilosc klientow aby kazdego fachowo obsluzyc i glowe umyc w salonie a nie leci sie na sztuke!!! NIE POLECAM ŻENADA!!!!
Pan klimek ma bardzo specyficzne podejscie chamski nastroj i glupie docinki odpychaja!
Powiem tak nie każdemu się musi podobać czyjąś praca ale czy wina leży zawsze po stronie fryzjera sama byłam świadkiem jak klientka wmawiają różne rzeczy fryzjerów a później wychodzi kabała mówmy prawdę i oczekujmy rezultatu godnego z naszymi możliwościami a nie oczekujmy cudów jak się nie da zrobić
Salon galeria Fryzur szkoli się cały czas w firmie wella kemon i jeszcze inne firmy byłam sama w salonie na takim szkoleniu wiec wiem polecam a do wyboru fryzur nie trzeba mieć szkoleń jak ktoś jest kreatywny a pan Paweł jest
Polecam salon galeria Fryzur kto był to wie czemu tam warto pójść profesjonalna obsługa jest zawsze
Ja powiem tak od wielu lat chodzimy do salonu pana Pawła k i jesteśmy zadowolone z pracy i atmosfery w salonie na każdą imprezę mamy inne fryzury i kolory jak się da zmienić i jest ok ja polecam salon
Drogie panie każdy ma prawo do złych i dobrych dni a chmur każdego człowieka jest inny trzeba poznać osobę żeby ocenić a jak nie macie ochoty gdzieś chodzić i dajcie spokój innym bo nie każdemu się trzeba do godzić ja byłam i polecam salon pana pawla
Szkoda ze wszyscy piszą anonimowo bo po wielu komentarzach można odnieść ze pisze ta sama osoba a to głupie jest wiele salonów wiec niech te osoby pójdą gdzie indziej
Hmm...chodze do Pawła od 2005r. -była i Ateba i Coco Beauty i teraz KEO i tej arogancji to nie widziałam. Zawsze mówi co planuje zrobić, jest sympatyczny i dobrze strzyże. Wiecej od fryzjera nie wymagam. Poza cenami jest wszystko super - ale wiadomo, że chciałoby się i dobrze i tanio:)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!