Salonik Fryzjerski Katarzyna Purgał na ulicy Sienkiewicza. Bardzo długo szukałam kogoś takiego jak Pani Kasia i mówię to zupełnie obiektywnie. Trafiłam tam z polecenia i już po pierwszej wizycie byłam mile zaskoczona. Człowiek nie czuje się jak w hurtowni- a bywa i tak w naszym mieście...//
- no ja Go niestety nie uwzględnię, nie polecam z własnych wieloletnich doświadczeń zarówno w farbowaniu jak i strzyżeniu. Nie wszystko musi każdemu odpowiadać :)- polecam szukać fryzjera do skutku... :) :) :)
A ja znalazłam dobrego fryjera ale...odkąd noszę długie włosy to rzadziej chodze a mój ulubieniec zmienia zakłady chyba cześciej niz rekawiczki a potem szukaj. W starym zakładzie nie dostaniesz namiarów. Moze ktos wie, gdzie teraz można znaleźć Pawła - wcześniej Ateba na Słowackiego, potem z tyłu Alior Banku. Jak dla mnie to piotrkowski numer 1
Pan Klimek niestety sam wybiera fryzury dla klientów, od lat bez szkoleń i bez osiągnięć w tej dziedzinie. A moda się zmienia i szkolić się powinno. Brak profesjonalizmu, i szyderczy humor oceniam bardzo nisko
Paweł Klimek to pomyłka , a ta jego pomoc to druga pomyłka .Byłam raz i więcej nie pójde !
Najlepszą fryzjerką jest Ola z X Cut Studio na wierzejach, nie tylko potrafi uratować ciężki przypadek na głowie ale również można się u niej poczuć jak w domu. Dziewczyna jest pełna pasji i niesamowitej energii która udziela się każdemu.polecam
Ja przeniosłam się z Keo do X Cut Studio na Wierzejach. Kawałek drogi ale Ola fryzjerka jest najlepsza. Też pracują na Matrixsie i są tańsi niż Pawełek. A no i absolutny brak arogancji, dosłownie miło i profesjonalnie
Pozytywne komentarze o GALERII FRYZUR na kostromskiej napisali chyba sami pracownicy!!!! Znam wiele kobiet które raz tam poszły i więcej nie skorzystają z usług!!Farby maja badziewne zmywają się po paru myciach!! Pan ,,szef,, od momentu otworzenia wlasnego salonu humorki ma rożne czasem bywa chamski i opryskliwy!! po zapisie na uczesanie slubne Pani wszechwiedzaca powiedzialabym przyszla z umyta glowa na czesanie bo ma duzo ludzi i moze sie nie wyrobic !? To jest przepraszam bardzo fachowa obsluga i profesjonalizm?? zapisuje sie taka ilosc klientow aby kazdego fachowo obsluzyc i glowe umyc w salonie a nie leci sie na sztuke!!! NIE POLECAM ŻENADA!!!!
Pan klimek ma bardzo specyficzne podejscie chamski nastroj i glupie docinki odpychaja!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!