metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)26.09.2014 08:45

"ivonne" napisał(a):
A ja uważam, że nareszcie napisaliście coś co ludzi interesuje. A nie tylko Chojniak coś źle zrobił, nie ma oferty dla przedsiębiorców, kolejny kandydat na prezydenta czy ma szanse, uchwała rady miasta, wypadek w starej żwirowni, ukradł torebkę staruszce, znaleziono przy nim 4 gramy marihuany itp.

Fajnie, że masz taki szeroki wachlarz zainteresowań ;)

00

lok ~lok (Gość)26.09.2014 09:15

Do xx
Z tą brzytwą,to masz racje!Ale jak jest dobry fachowiec potrafi obciąć włosy nawet nożycami krawieckimi!Polecam Panią Wiolettę ma zaklad w Ryneczku.

02

boom ~boom (Gość)26.09.2014 09:21

Nie mogłam się oprzeć temu ,aby skomentować to jak mocno reklamuje się Ola z X-cut (czy to,że w zakladzie jest jak w domu,autor ma na mysli to,że po salonie biegają zwierzątka?) No i Paweł Klimek...czyli jak samemu sobie zrobić dobry PiaR.W Piotrkowie niestety nie ma dobrego fryzjera.Całkiem niezle z obcinaniem radzi sobie Paweł z Keo,ale farbowanie to porażka.

32

lola ~lola (Gość)26.09.2014 09:55

Fryzjerka na Słowackiego/Daniłowskiego chyba Gabriela kiedyś dobrze czesała i farbowała ale teraz podobno słyszałam że jest gorzej. Są tam też stylizacja paznokci robiona przez koleżankę.

04

doda ~doda (Gość)26.09.2014 10:00

Są dobrzy fryzjerzy którzy przyjmują w domach.Na ul. Świerczowskiej Pani Edyta fajnie robi włosy kiedyś chyba prowadziła salon LADIES na ul.Daniłowskiego.

03

bianca ~bianca (Gość)26.09.2014 10:27

"boom" napisał(a):

Ostatnio farbuję włosy na jeden i ten sam kolor więc trudno ocenic koloryzacje ale... z 5 lat temu po farbowaniu u p. Pawła byłam zaczepiana na ulicy z pytaniem gdzie mozna tak włosy ufarbować. Z tego co pamiętam zwijał je w rulony i dopiero farbował - efekt super

22

Tytus de Zoo ~Tytus de Zoo (Gość)26.09.2014 10:37

Jednego szybko,
drugiego powoli,
ale każdego klienta się ogoli.

20

Hana ~Hana (Gość)26.09.2014 10:47

Jak dla mnie najlepszym fryzjerem jest Pan Michał z salonu Edyta w Mercurym. Zawsze byłam zadowolona z Jego pracy. Polecam!

25

zmotoryzowany ~zmotoryzowany (Gość)26.09.2014 11:15

Ja poproszę redakcję o poradnik o tym jak trafić na dobrego i uczciwego mechanika samochodowego w naszym mieście. Pozdrawiam.

120

tttt ~tttt (Gość)26.09.2014 11:19

A co myślicie o Pani Ani z Salonu EDYTA w Mercurym?

04

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat