Wybór pomiędzy 'choler...-adżumą' i tyle w tym politycznym zakłamaniu.
5,19 benzyna P.wiernicki właśnie dziś ogłoszona kolejna podwyżka,ma Pan wiarygodnego sze(F)a
jestem za Panem Wiernickim , dość tych układów e Piotrkowie
Czemu pan Prezydent nie uczestniczył we wczesniejszych debatach? ze strachu? Teraz się nie liczy wyzwanie
Przypomnijcie proszę jakie doświadczenie w samorządzie ma kandydujący pan Juliusz Wiernicki?
Z tego co się orientuję, jest po ASP.
ZERO DOŚWIADCZENIA, ZERO WIEDZY NA TEMAT PRACY SAMORZĄDU.
Zostaję przy Chojniaku.
Komitet Wiernickiego powinien schować tego pana z Wyzwolenia, bo zamiast przyciągać wyborców oddala. Przez całą kadencję głosował jak kazał mu Chojniak, a teraz gdy pojawia się cień szansy, że Wiernicki może wygrać to jest przeciwny. Ciekawe, jak wygra Chojniak, to co będzie mówił, nagle będzie "za"? Żałosne.
Głosowałem na Chojnacką , teraz poprę Wiernickiego.a jak się nie będzie sprawdzał jako prezydent to zrobimy referendum za odwołaniem, bo już wiemy, nauczeni po błędach jak to zrobić w Piotrkowie prawidłowo.
kiedy ze sceny zejść. 18 lat... wystarczy. A Piotrków mógł być jednym z najlepiej rozwijających się miast w Polsce.
Jestem młoda i głosuję na Wiernickiego, dosyć tej stagnacji, trzeba nowych, trzeba młodych
Ale urząd miasta komentuje haha za robotę się weźcie lenie bo i tak Pan Wiernicki wygra.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!