Najwięcej do komentowania i osądzania mają ludzie którzy dyskryminują i mobbingują ludzi.Bronicie się oczerniając innych.Prawda wyjdzie na jaw.
ruda,sucha i leśna dajcie ludziom spokoj. zakorzeniona ateizacja, wychowanie w komunistycznej musztrze- najlepiej atakować ludzi związanych z Kościołem, w tym nauczycieli-mądrych, ciepłych, uwielbianych przez uczniów, ale sprzeciwjajacych sie mobbingowi, wynaturzeniu, chamstwu, cwaniactwu
Trolling w najczystszej postaci!
Jak temat zdycha, trzeba rzucić coś, co rozjuszy publiczność - i kl(o)ikalność znowu wzrośnie, prawda?
Myślę,że ciepłych i mądrych nauczycieli NIKT nie atakuje bo Oni trzymają się z daleka od wszelkich zadym.Wiedzą,że mogą zaszkodzić swojemu miejscu pracy.Dzieci jest mało i będzie jeszcze mniej.
Co za brak samokrytycyzmu pani katechetko,proszę się przyjrzeć najpierw samej sobie i nie ubliżać inteligencji innych ludzi.Kreuje się pani na bardzo wierzącą ale pani działania przeczą stanowczo.
skoro ktos ukradl monitoring to powinno byc wszczete sledztwo, a winne ukarane wyrzuceniem z pracy, dyrektorki powinny za to odpowiedziec
Ciekawe skąd od razu takie posądzenie w kierunku dyrektorek? bardzo ciekawe,a może ktoś specjalnie coś zmajstrował żeby oskarżyć o to dyrekcję? zwłaszcza,że wejście do monitoringu nie było trudne.
Myślę, że w sytuacji kiedy jest niż demograficzny i praca nauczyciela jest zagrożona a wielu młodych, kreatywnych nauczycieli jest bez pracy trzeba ,,być'' dla szkoły i dzieci na tym się koncentrować. Odłożyć na bok spory a zająć się nauczaniem bo ktoś mądrze napisał, że za chwilę nie będziecie mieli Państwo kogo uczyć.
klucz do monitoringu ma dyrektorka, urzad miasta powinien złozyc zawiadomienie na prokurature i sprawa sie wyjasni, jesli nie zlozy rzecz jasna, że chroni dupe dyrektorce
Może dyrektorka sama na siebie złoży zawiadomienie, tak jak pewien bohater afery z balonem?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!