metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
bla bla bla ~bla bla bla (Gość)03.12.2013 14:02

"dociekliwy" napisał(a):
Wiadomo już ile będzie tej składki ?

Prywatne ubezpieczenie zdrowotne to żadna tajemnica jeśli chodzi o stawki miesięczne.
Wybierz pierwszą lepszą firmę ubezpieczeniową i zobacz, że już za 30zł dostajesz już opcje, za ok 300zł masz pełen serwis łącznie z seksowną pielęgniarką do obsługi.
Dziś państwo daje Ci jedynie darmową możliwość skorzystania z wizyty u lekarza 1 kontaktu i odebrania recepty. NIC poza tym darmo nie masz. Chyba, że czekasz w kolejkach jak baran na rzeź.

00

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)03.12.2013 14:06

"oleg" napisał(a):
kandydat pracodawców i licealistów nigdy nie wygra, bo jedni są w mniejszości, a drudzy nie mają prawa głosu...

Rzucił głupi g.wnem o ścianę i się rozbryznęło.
Wybory są za pewien czas, więc skoro licealiści dziś mają lat 17 za rok będą mieć 18. Chodzi także o budowanie świadomości jak powinno być normalnie.
Dziś żydokomuniści nadal są przy korycie i jak mantrę wpajają od 1945 roku skundlenie komunistyczne.
Chcesz żyć w takiej dvpokracji, że rudy i żyd rządzą Tobą, decydują czy i kiedy masz pierdnąć, a Ty nawet nie możesz nic zrobić.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)03.12.2013 14:50

"luzik" napisał(a):
Janusz Korwin-Mikke głosi wiele poglądów, z którymi - nie sposób się nie zgodzić. Oczywiście, JKM ma też poglądy, których akceptować się nie da.Tak czy inaczej, w naszym życiu publicznym JKM znaczy niewiele, bo demokracja, to rządy większości - nawet jeśli składa się ona z idiotów, złodziei alo nieudaczników. Zakładam się, że gdyby wziąć tak ze sto kółek filatelistycznych i zebrać do kupy inteligencję ich członków, to i tak byłoby za mało, żeby przewyższyć jednego JKM.Jeśli chcesz podyskutować, przeczytaj chociażby kilka felietonów JKM, które drukowane są w "ANGORZE". Rzuć jakiś konkret - pogadamy. Jeśli nie chcesz wiedzieć jakie mechanizmy rządzą życiem społecznym i jak można to życie społeczne zorganizować, aby jednostka miała autentyczną podmiotowość - zbieraj znaczki.

Kilka propozycji JKM
Rozebranie już ukończonego Stadionu Narodowego, bo inni rozbierają stadiony, to on też chce.
Sprywatyzowanie ciebie i mnie.
Sprywatyzowanie wszystkiego, nawet rządu. Jeśli coś zostało sprywatyzowane wcześniej, należy to odkupić i sprywatyzować ponownie.

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)03.12.2013 15:06

"Redaktor-Maj" napisał(a):
Rozebranie już ukończonego Stadionu Narodowego, bo inni rozbierają stadiony, to on też chce.
Sprywatyzowanie ciebie i mnie.
Sprywatyzowanie wszystkiego, nawet rządu. Jeśli coś zostało sprywatyzowane wcześniej, należy to odkupić i sprywatyzować ponownie.

Wysil się, bo jak na razie, to przepisujesz jakieś bzdury znalezione w internecie.

00

PO bis ~PO bis (Gość)03.12.2013 16:45

Większość komentarzy pochodzi od sympatyków polityki JKM. Na co wy liczycie? Ta partia to trup polityczny.

00

luzik ~luzik (Gość)03.12.2013 17:12

Rozebranie już ukończonego Stadionu Narodowego

I czemu się burzysz, redaktorze ? Skoro można było zburzyć większość piotrkowskich zakładów pracy, choć były już dawno ukończone i pracowały dając zatrudnienie dziesiątkom tysięcy ludzi, to czemu nie rozebrać stadionu w Warszawie, który generuje zarąbiaste koszty?
Ciekawe, jak wspominasz perypetie ze stadionem w Piotrkowie? Był wprawdzie "piękny", ale czy byłby w stanie sam zarobić na siebie? Napisz, jak to widzisz.

00

Redaktor Maj ~Redaktor Maj (Gość)03.12.2013 18:41

"Drugi-po-prezesie" napisał(a):
Wysil się, bo jak na razie, to przepisujesz jakieś bzdury znalezione w internecie.

7. Finanse. Nie dopuścimy do podporządkowania Polski Europejskiemu Bankowi Centralnemu. Strefa €uro od dawna rozwija się wolniej, niż reszta Wspólnoty, a obecne perturbacje dowodzą, że przyjęcie tej waluty było błędem. Postaramy się oprzeć walutę na złocie lub innym, niezależnym od rządów, produkcie. buahhhaa
http://www.nowaprawica.org.pl/info/dokumenty-np/program-kongresu-nowej-prawicy

"luzik" napisał(a):
I czemu się burzysz, redaktorze ? Skoro można było zburzyć większość piotrkowskich zakładów pracy, choć były już dawno ukończone i pracowały dając zatrudnienie dziesiątkom tysięcy ludzi, to czemu nie rozebrać stadionu w Warszawie, który generuje zarąbiaste koszty? Ciekawe, jak wspominasz perypetie ze stadionem w Piotrkowie? Był wprawdzie "piękny", ale czy byłby w stanie sam zarobić na siebie? Napisz, jak to widzisz.

Uważam, że koszty jakie ponosimy z możliwości posiadania Stadionu Narodowego są o wiele mniejsze niż koszty choćby religii w szkole czy też kapelanów w wojsku. Zauważyłem cudzysłów w słowie "piękny" jeśli chodzi o nasz były stadion. Mam nadzieję, że tym zdjęciem zdejmę ten cudzysłów.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=231559530344964&l=79f61316a3

Komentarz był edytowany przez autora: 03.12.2013 18:45

00

oleg ~oleg (Gość)03.12.2013 18:55

"bla-bla-bla" napisał(a):

nie zrozumiałeś... tezy JKM padają o glebę kiedy trzeba iść do pracy i gdzieś się zatrudnić... i walczyć ze sku... szefem, i tak od 20 lat jakoś licealiści nie mogą dorosnąć... pracownik najemny nigdy nie zagłosuje za JKM bo to tak jakby sobie strzelił w stopę

00

luzik ~luzik (Gość)03.12.2013 20:20

Mam nadzieję, że tym zdjęciem zdejmę te cudzysłów.

Wzruszyłem się! Cha, cha, cha!
Żeby mówić o konkretach poproszę o jedną ważną informację.
Ile razy w swoim 30-to letnim istnieniu stadion został w całości wypełniony widzami, którzy zapłacili za bilety?
Znajdź informację - pogadamy.
Co się zaś tyczy kasy, którą wyciągają od nas społeczeństwa kapelani i "nauczyciele" religi - to pełna zgoda. To jest skandal.
To, że jako społeczeństwo marnotrawimy olbrzymie pieniądze płacąc cudakom w czarnych kieckach i im pomagierom, nie oznacz, że mamy marnotrawić straszne pieniądze na nikomu niepotrzebny stadion (ech, przepraszam: stadion potrzebny był i jest różnym kombinatorom i złodziejom).

00

Drugi po prezesie ~Drugi po prezesie (Gość)03.12.2013 20:51

Uważam, że koszty jakie ponosimy z możliwości posiadania Stadionu Narodowego są o wiele mniejsze niż koszty choćby religii w szkole czy też kapelanów w wojsku.

Ależ zarówno ani jednych. ani drugich kosztów nie musimy ponosić. Dlaczego z moich podatków mają być budowane, a później utrzymywane stadiony, skoro nie jestem zainteresowany sportem? Tak samo niedorzeczne jest finansowanie nauki religii z moich pieniędzy, bowiem nie jestem zwolennikiem Kościoła - mało tego, nie dość, że za moje pieniądze, to jeszcze uczą tej religii czyjeś dzieci. Nie uważasz tego za absurd? Zrozum chłopie, że wszyscy składamy się na finansowanie tego typu działań. Jestem zdania, że w szkołach prywatnych każdy wybierze taki program nauczania, który będzie dla jego dzieci najlepszy, albowiem to są jego dzieci i jako rodzic ma mieć to prawo wyboru. Co do kapelanów finansowanych przez podatników, to uważam, że jest to jeden z kolejnych absurdów obecnego systemu. Widzę jednak, że Tobie taki system odpowiada.

Komentarz był edytowany przez autora: 03.12.2013 20:56

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat