metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
okok ~okok (Gość)17.03.2015 19:22

Najgorsze, że kierowcy MZK uważają, że włączając kierunek mają pierwszeństwo i wymuszają wyjazd, wymuszając pierwszeństwo przejazdu. To tylko część przepisu, zapominają, że mogą wyjechać po UPEWNIENIU się, że nie wymuszają pierwszeństwa!!!. Zacznę ich nagrywać.

117

kierowca samochodu ~kierowca samochodu (Gość)18.03.2015 15:04

inna sprawa, że kierowcy mzk ruszają z przystanku i w tym samym momencie włączają migacz. nie zwracają zupełnie uwagi, że mogą uderzyć w inne auto

94

resed resedranga17.03.2015 10:30

Chyba kierowcy piotrkowskiego MZK żyją jeszcze czasami, gdy byli Panami Kierowcami. Z podkreśleniem na Panów. A prezes odmawiający komentarza? Może myśli o zakupie nowych (tzn. 10-cio letnich) autobusów, których pozbywa się jakaś firma z Zachodu. Zawsze mnie rozśmieszały te komunikaty o zakupie "nowych" autobusów do MZK.

246

Ep ~Ep (Gość)18.03.2015 10:40

Jesli kierowca mzetek uwaza ze jest wielkim PANEM kierowcom to traktuje wszystkich pasazerow jak nie powiem co...Bo trzeba czekac na pasazera,bo nie ma wydac,bo musi sprzedac bilet,bo jeszcze cos.To do jasnej cholery to po co sprzedaja te bilety w autobusach.Taki kierowca niech zacznie jezdzic TIREM to bedzie PANEM.

52

~PT ~~PT (Gość)17.03.2015 10:52

"Prezes Miejskiego Zakładu Komunikacyjnego, Zbigniew Stankowski, odmówił komentarza w tej sprawie." - bardzo wymowny komentarz. No comment.

212

markus ~markus (Gość)17.03.2015 15:01

A jednak kierowcy minibusow potrafia sie zachowac

714

ona ~ona (Gość)17.03.2015 10:50

Dobry uczynek wobec bliźniego to dla niektórych ludzi zbyt trudne zadanie.

123

polak mały ~polak mały (Gość)17.03.2015 18:44

Najlepiej odmówić komentarza, Bo do komentarza potrzebna jest szkoła, a tu widocznie brak.

101

ja ~ja (Gość)27.03.2015 12:51

Tak na chłopski rozum- zastanowiliście się, że kierowca jak odjeżdża z przystanku to patrzy w swoje lusterko lewe-czy coś nie jedzie, żeby nie spowodować wypadku.
W lusterko prawe patrzy do momentu zamknięcia drzwi.

61

jaa ~jaa (Gość)24.03.2015 18:12

wg kierowcy sa chamscy ja naprzyklad kupowalam bilet bylam z dzieckiem w wózku musialam je zostawic podejsc do kierowcy i kupic bilet zabraklo mi grosza ktorego mialam ale w torbie w wozku i kierowca nie chcial mi sprzedac biletu musialam sie wracac i znowu zostawiac to dzieciatko pod opieka dobrych ludzi przebywajachych w mzk. innym razem wracalam z konca miasta jeszcz gdy bylam w ciazy mialam rowna kwote na bilet ale w drobnych (10, 5 gr) kierowca odmowil sprzedazy biletu ... poprostu tragedia

31

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat