najgorsza jest ta Pani kierowca, ona nie ma w sobie za grosz kultury, jakby łaskę robiła, że sie zatrzymuje na przystanku i Cie w puszcza. kiedyś czekałam razem ze straszą Panią na mrozie przez pół godz na pętli przed drzwiami autobusu, bo ona jeszcze nie wpuszczała. i jest strasznie nie miła, gdyż ani dzień dobry ani proszę ai dziękuje nie usłyszałam, jak jej się praca nie podoba to nikt jej tam nie trzyma
do: ~kierowca (Gość)
Jeśli wszyscy kierowcy w MZK tak swobodnie i tak obszernie potrafią komentować sytuacje zdarzające się w ruchu drogowym, to kierowniki w tym MZK muszą mieć co najmniej doktoraty, a o prezesach to nawet strach pomyśleć!
Faktycznie jest zupełnie inaczej i wszędzie króluje zasada: nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie menagera ... (pisownia zamierzona, nie czepiaj się). Wystarczy wiedzieć, komu wylizać tyłek ...
po prostu brak nauki w w firmie kultury jazdy nikomu sie nie chce prowadzić takich zajęć
To prawda z zona jechalem i przy wysiadaniu zamknal dzwi dobrze ze nie walo zony tylko pusty wozek a jak by bylo dziecko zona sie wystraszyla bo jest w ciazy a malo brakowalo a by doszlo do rekoczynu z kierowca ale skaczylo sie na slowach najlepsze to ze kierowca mial donas pretesje ze za wolno wysiadamy ham poprostu
a rozkład jazdy po co jest? pani spóźnialska przyjdzie dwie minuty wcześniej i zaczeka sobie na autobus którym jedzie 50 osób. to co, kierowca z 50 pasażerami którym też się spiesz, ma czekać na spóźnioną Panią Pasażerkę?
Ja kiedyś jechałam rowerem i chcialam wyprzedzic zatoczke. "Uprzejmy" pan kierowca pomyslał ze to on jest wiekszy i on mnie wyprzedzi. a ja hamując zawadzilam kolem o tylnią czesc autobusu i przewrocilam sie na chodnik. tylko z braku czasu zostawilam te sprawe bez zgloszenia.
Witam! nie pisalam dawno ,zresztą moj komentarz został usuniety poprzednio -jak wam nie wstyd Kierowcy i całemu zarządowi prezesowi to jest chamstwo kierowcy To my piotrkowianie dajemy wam prace ,za darmo nas nie wozicie !!!! Do Heringa was wysłac tam by was już niebyło z taką praca ,za dobrze wam !!!
tak powinno sie stac na przystanku 20 minut potem jeszcze wysiasc i popytac pasazerow czy napewno juz wszyscy doszli i wsiedli i dopiero zamknac drzwi i odjechac! dziwi mnie spostrzegawczosc mezczyzny ktory widzial ze kierowca widzial w lusterkach biegnaca kobiete! jakim cudem kierowca to widzial w dwoch lusterkach i jakim cudem ten pan wie ze tak bylo! proponuje wsiasc do swojego auta i zobaczyc co widac w jednym a co w drugimj lusterku! podziwiam PANA PREZESA ze odmowil komentarza do tego wielkiego problemu! na rozkladie pisze kiedy ma byc autobus i dzieki remontom jest przewaznie opuzniony wiec jezeli po czsie pasazer jeszcze biegnie to napewno bedzie pierwszy na nastepny kurs6!
Skoro prezes Zbigniew Stankowski nabrał wody w usta i nie radzi sobie z kierowcami wnoszę o odwołanie prezesa.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!