metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
mieszkaka ~mieszkaka (Gość)24.03.2015 17:49

najgorsza jest ta Pani kierowca, ona nie ma w sobie za grosz kultury, jakby łaskę robiła, że sie zatrzymuje na przystanku i Cie w puszcza. kiedyś czekałam razem ze straszą Panią na mrozie przez pół godz na pętli przed drzwiami autobusu, bo ona jeszcze nie wpuszczała. i jest strasznie nie miła, gdyż ani dzień dobry ani proszę ai dziękuje nie usłyszałam, jak jej się praca nie podoba to nikt jej tam nie trzyma

23

luzik luzikranga24.03.2015 12:37

do: ~kierowca (Gość)
Jeśli wszyscy kierowcy w MZK tak swobodnie i tak obszernie potrafią komentować sytuacje zdarzające się w ruchu drogowym, to kierowniki w tym MZK muszą mieć co najmniej doktoraty, a o prezesach to nawet strach pomyśleć!
Faktycznie jest zupełnie inaczej i wszędzie króluje zasada: nie matura lecz chęć szczera zrobi z ciebie menagera ... (pisownia zamierzona, nie czepiaj się). Wystarczy wiedzieć, komu wylizać tyłek ...

30

gajek ~gajek (Gość)22.03.2015 12:47

po prostu brak nauki w w firmie kultury jazdy nikomu sie nie chce prowadzić takich zajęć

51

on ~on (Gość)21.03.2015 23:55

To prawda z zona jechalem i przy wysiadaniu zamknal dzwi dobrze ze nie walo zony tylko pusty wozek a jak by bylo dziecko zona sie wystraszyla bo jest w ciazy a malo brakowalo a by doszlo do rekoczynu z kierowca ale skaczylo sie na slowach najlepsze to ze kierowca mial donas pretesje ze za wolno wysiadamy ham poprostu

51

pasażerka ~pasażerka (Gość)17.03.2015 19:40

kierowcy MZK kulturę zostawiają w domu

83

stasiek ~stasiek (Gość)17.03.2015 10:43

a rozkład jazdy po co jest? pani spóźnialska przyjdzie dwie minuty wcześniej i zaczeka sobie na autobus którym jedzie 50 osób. to co, kierowca z 50 pasażerami którym też się spiesz, ma czekać na spóźnioną Panią Pasażerkę?

923

rowerowa ~rowerowa (Gość)17.03.2015 11:37

Ja kiedyś jechałam rowerem i chcialam wyprzedzic zatoczke. "Uprzejmy" pan kierowca pomyslał ze to on jest wiekszy i on mnie wyprzedzi. a ja hamując zawadzilam kolem o tylnią czesc autobusu i przewrocilam sie na chodnik. tylko z braku czasu zostawilam te sprawe bez zgloszenia.

105

Zyta12121 ~Zyta12121 (Gość)25.03.2015 17:24

Witam! nie pisalam dawno ,zresztą moj komentarz został usuniety poprzednio -jak wam nie wstyd Kierowcy i całemu zarządowi prezesowi to jest chamstwo kierowcy To my piotrkowianie dajemy wam prace ,za darmo nas nie wozicie !!!! Do Heringa was wysłac tam by was już niebyło z taką praca ,za dobrze wam !!!

42

kierowca ~kierowca (Gość)17.03.2015 14:00

tak powinno sie stac na przystanku 20 minut potem jeszcze wysiasc i popytac pasazerow czy napewno juz wszyscy doszli i wsiedli i dopiero zamknac drzwi i odjechac! dziwi mnie spostrzegawczosc mezczyzny ktory widzial ze kierowca widzial w lusterkach biegnaca kobiete! jakim cudem kierowca to widzial w dwoch lusterkach i jakim cudem ten pan wie ze tak bylo! proponuje wsiasc do swojego auta i zobaczyc co widac w jednym a co w drugimj lusterku! podziwiam PANA PREZESA ze odmowil komentarza do tego wielkiego problemu! na rozkladie pisze kiedy ma byc autobus i dzieki remontom jest przewaznie opuzniony wiec jezeli po czsie pasazer jeszcze biegnie to napewno bedzie pierwszy na nastepny kurs6!

1217

osąd ~osąd (Gość)20.03.2015 13:10

Skoro prezes Zbigniew Stankowski nabrał wody w usta i nie radzi sobie z kierowcami wnoszę o odwołanie prezesa.

83

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat