metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ~aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (Gość)17.03.2015 10:42

nie zobaczył kobiety bo zajęty był pewnie rozmową przez tel.komórkowy,co jest prawdziwą modą panów kierowców z MZK Piotrków

193

Pyskata ~Pyskata (Gość)17.03.2015 12:55

No tak! Najlepiej panie prezesie nie komentować,olać ludzi, zamiast pouczyć tych chamów.. Każda praca wymaga kultury, od sprzedawczyń w galerii wymagacie by były pomocne i uśmiechnięte. Tu też jest kontakt z ludźmi a nie ścierwami :/
Mi też tak kiedyś odjechał, a nie wspomnę o starszym panie który dobiegł do mzki, kierowca specjalnie zaczekał, ale idiota nie otworzył drzwi tylko spojrzał na niego i odjechał sprzed nosa!

113

Bednarski ~Bednarski (Gość)19.03.2015 10:20

tyle chamstwa co tu, to w życiu nie widziałem

71

Aero ~Aero (Gość)18.03.2015 23:30

W większych miastach to jest nie do pomyślenia...

51

lars ~lars (Gość)18.03.2015 23:01

Zdarza się też, niestety, że guziki dla wysiadających na żądanie nie działają. Przypuszczam, że od dawna i kierowcy są tego absolutnie świadomi, a mimo to nie patrzą w lusterka i kiedy ktoś krzyknie, że chce wysiąść, to potrafią niegrzecznie odpowiedzieć, że trzeba było nacisnąć guzik.

31

OMZK ~OMZK (Gość)17.03.2015 10:34

Tego typu zachowanie jest tym bardziej obrzydliwe, że na emzetki czeka się nieraz od 20 minut do prawie godziny.

228

Elżbieta ~Elżbieta (Gość)17.03.2015 11:54

Mało , jak widzą że nie ma nikogo na przystanku to nawet nie zwalniają i jada dalej jak nikt nie wysiada.
Pasażer nie ma możliwości wstać spokojnie żeby wyjść z autobusu tylko już stojąc przy drzwiach musi czekać wcześniej.
Zapraszam Zarząd do Łodzi - tu kierowcy nie dość że elegancko wyglądają ,to muszą zatrzymać się na przystanku obowiązkowo .A jeżeli są za wcześnie po prostu czekają na przystanku na godzinę odjazdu - Piotrków to stary PRL.

165

Bednarska ~Bednarska (Gość)18.03.2015 12:55

tak to ja dobiegałam

42

krystyna ~krystyna (Gość)20.03.2015 14:56

przy piomie miałam to sama sytuacie wtedy jechał pan z wasami szostka

31

Kierowca MZK ~Kierowca MZK (Gość)20.03.2015 09:58

Zapraszam amatorów kierowców osobówek do przeczytania kodeksu drogowego i nauczenia się przepisów ruchu drogowego!
RUCH DROGOWY
Rozdział 5 - Ruch pojazdów
Oddział 2 - Włączanie się do ruchu
Art. 18.
1. Kierujący pojazdem, zbliżając się do oznaczonego przystanku autobusowego (trolejbusowego) na obszarze zabudowanym, jest obowiązany zmniejszyć prędkość, a w razie potrzeby zatrzymać się, aby umożliwić kierującemu autobusem (trolejbusem) włączenie się do ruchu, jeżeli kierujący takim pojazdem sygnalizuje kierunkowskazem zamiar zmiany pasa ruchu lub wjechania z zatoki na jezdnię.

65

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat