metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Zanzi ~Zanzi (Gość)17.03.2015 11:30

Dawno nie jeździłam autobusem miejskim, ale pamiętam kilku sympatycznych panów kierowców (dokładnie chyba trzech ;) ), na "dobiegających" poczekali, coś tam miłego zagadali, nie marudzili, że pieniądze nie takie (za drobne, za grube). Szkoda, że już się to zmienia i panuje wszechobecna zawiść i chamstwo.

131

mzk-coodziennie ~mzk-coodziennie (Gość)17.03.2015 13:09

Jeżdżę mzk codziennie i jestem świadkiem wielu zachowań kierowców. Kiedyś dwóch chłopaków wbiegło przed mzk która ruszała z przystanku żeby ją zatrzymać. Co miał zrobić kierowca, gdy był "pod ścianą" wpuścił ich i powiedział kilka słów. Jeszcze nigdy nie spotkałam sie z domniemanym chamstwem u naszych piotrkowskich kierowców mzk.

39

zolo ~zolo (Gość)17.03.2015 18:00

tak to chamstwo , ale nie tylko w Piotrkowie ,ale w całym tym zakichanym kraju

30

Zyta12121 ~Zyta12121 (Gość)17.03.2015 13:47

Treść komentarza została usunięta przez moderatora forum

102

suninstal suninstalranga17.03.2015 20:46

A czy Pan Głód zawsze grzeczny jest za kierownicą?:)

11

EA ~EA (Gość)17.03.2015 23:03

trzeba bylo sie obejrzec z tylu zanim MZKa dojechala do przystanku i zaczac wtedy biec a nie jak juz ruszala z przystanku i pretensje do wszystkich swietych a nie do siebie

34

pasażer ~pasażer (Gość)18.03.2015 10:16

Dlaczego rozkłady są tak rozpisane że jedzie kilka autobusów a następne znów za 50 minut? Co na to zarząd?

52

gaga ~gaga (Gość)18.03.2015 10:54

Niedawno będąc uczennicą jednej z pod piotrkowskich szkół jeździłam linią nr 5 codziennie, panowie w autobusie raczej nie przyjemni, pamiętam taka sytuacje jak "pakowaliśmy się " do autobusu pierwszymi drzwiami, po kilku minutach pan zamknął drzwi i powiedział ze już nie ma czasu i odjechał z przystanku zostawiając połowę młodzieży pod szkołą. Teraz jestem młodą mamą i często jeżdżę MZK-ami bo moja córka to lubi, jednak panowie kierowcy pomimo kursów niskopodłogowych raczej nie przejmują się że wsiada/wysiada małe dziecko a co najgorsze nie poczeka taki aż siądę z dzieckiem lub stanę i będę ją trzymała rusza szarpiąc ostatnio gdyby nie panie które już jechały to moja córeczka przeleciała by przez pół mzk-i bo pan ruszył podczas gdy sprzedawał mi bilet a dziecko dosłownie wyrwało mi się z ręki w skutek szarpnięcia tak więc nie chce generalizować i uogólniać ale paziom kultury w mzk poniżej zera.

63

Miś ~Miś (Gość)18.03.2015 10:29

nie przyjemni ,nie grzeczni ,a darmo przecież nas nie wożą!

33

przejezdna ~przejezdna (Gość)18.03.2015 09:48

Jeden w szczególności cham i prostak młody blondyn w okularach nawet dzień dobry nie odpowie, a jak jedzie to ryja ma tak skwaszonego jak by mu kto w kieszeń nasr...

73

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat