KOmpromitacja wielkiej przegranej i reszty tych błaznów z jej paczki
Oj tam zdanie wezyk sie nie liczy. Zagłosuję jak zechcę. Mlody i nowy i zna jezyk obcy. Dajmy mu szansę
A kto ty jesteś że możesz wskazywać na kogo ja mam głosować? Kto ty jesteś? Powinnaś kobieto wiedzieć że mój głos, to jest mój głos, o czym się dosadnie przekonałaś przy wyborach. I na końcu pisze u kogo masz załatwioną posadę
Nawet Pani Wężykowa nie będzie głosowała na Pana Wiernickiego 31 l. Stawia na wiedzę i doświadczenie.
Ja popieram Pana Chojniaka, To stabilność. Julek to jak Julki diabli wiedzą kto za nim stoi
Pan Juliusz nie potrzebuję poparcia żadnej z przegranych stron, będzie miał poparcie zwykłych mieszkańców miasta. Na pewno wygra i zostanie dobrym prezydentem wszystkich piotrkowian.
Proponuję jeszcze trochę dłużej się pozastanawiać, bo do dnia wyborów zostały jeszcze 3 dni.To nic nie kosztuje, a często oszczędza człowiekowi wstydu i kompromitacji.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!