Czy naprawdę Ci co udzielają poparcia jednej ze stron i mówią na kogo głosować czy też sugerują naprawdę myślą że ludzie są głupi i nie mają swojego rozumu? Głosowałem na Panią Marlenę z Koalicji Obywatelskiej a teraz głos oddam na Pana Wiernickiego. Obecny prezydent musi już odpocząć.
Jestem zawiedziony. Głosowałem na Panią Marlenę a teraz mam zagłosować za Chojniakiem? Niedoczekanie. Juliusz Wiernicki kandydował z Koalicji obywatelskiej do sejmu i to na niego oddam swój głos.
Krzysztof i Marlena.. dream team, no faktycznie.. tego potrzebuje to miasto?!?
Ona nie przekaże głosów bo wciąż sądzi, że wygrała w pierwszej turze.
Serio? Obraziła się pani na mieszkańców za to, że się na pani nie poznali i na złość chce pani żeby męczyli się kolejne lata ??
Tak pani leżą na sercu sprawy miasta i mieszkańców?
Nich już Chojniak odpocznie, za długo się męczy na swoim stanowiski. Krzysztof dziękuję i dam Ci odpocząć
Głosowałem na Marlenę teraz wolę Chojniaka niż jakiegoś gościa z nikąd który w życiu nic nigdy nie pokazał . Może za 5 lat jak jako radny coś pokaże to być może ale nie teraz .
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!