Wstyd mi, że na Panią głosowałam w I turze...jak widać uroda z rozumiem nie w parze. Zagłosuję tym razem za zmianą, bo jak widać u Pani również układ z Chojniakiem...
Zazdrosna Pani, która wcześniej deklarowała walkę ze starym Prezydentem, a teraz chwali doświadczenie - absurd. Oby mieszkańcy zagłosowali za nowym, no chyba że dalej chcą trwać w tym”doświadczeniu”. Tak naprawdę nic nie mam do obecnego Prezydenta, ale mając miasto w samym centrum Polski, przy rozwoju handlu i usług w Polsce i na świecie, Piotrkow dalej jest biedny, bez żadnych perspektyw dla młodych. No ktoś tu zawiódł albo nie miał pomysłu przez kilkanaście lat. No ale ma DOŚWIADCZENIE
Jeśli dobrze zrozumiałem: nie głosujcie na Stana Tymińskiego, tylko z dwojga złego na Wałęsę. No bo w sumie czy można oddać głos na kogoś, kto nawet nie był w radzie miasta, a ma być prezydentem? Oczywiście, że można. Ale to się może źle skończyć. Chyba jednak lepsze doświadczenie niż świeżość i niedojrzałość.
Wstyd i żenada. Ale tego można się było po pani spodziewać... chorągiewka ... niestety ale zbyt wiele osób jest kupionych przez obecnego prezydenta i to niestety jest fakt... tylko ludzie którzy chcą dobrze i zmian dla miasta będą głosowali na drugiego kandydata. Wszyscy którzy kochają marazm i nicość na obecnego...
Pani Marleno, co za rozczarowanie Pani postawą. Naprawdę chce Pani, żeby Piotrków był nadal skostniały? Przecież ta konferencja to jedna wielka ściema i widać, kogo Pani wskazuje. Zazdrość, że nie jest Pani w 2. turze? Czy obawa, ze6po zmianie straci Pani stołek?
Proponuję jeszcze trochę dłużej się pozastanawiać, bo do dnia wyborów zostały jeszcze 3 dni.To nic nie kosztuje, a często oszczędza człowiekowi wstydu i kompromitacji.
Pan Juliusz nie potrzebuję poparcia żadnej z przegranych stron, będzie miał poparcie zwykłych mieszkańców miasta. Na pewno wygra i zostanie dobrym prezydentem wszystkich piotrkowian.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!