Ja nie oddam głosu na nikogo oddałem swój głos na młodość lecz nie dostała się ale ponglosach widać że ludzie nie chcą zmiany chcą nadal żyć w czarnogkodzie gdzie życie się zatrzymało
Nie ma wy?scia.
Trza głosować na Krzysztofa Chojniaka.
Boję s?ę finansowych kosztów dla miasta i kieszeni jego mieszkańców tej nauki rządzenia w wykonaniu kogoś z zerowym doświadczeniem.
Żal patrzeć, żal słuchać. Przegrana Chojniaka się chwyta. Odejdź skoro nie chcesz dobrze dla miasta.
... kiedyś na Rynku taki jeden (w tych samych kolorach), co to wysyłał Chojniaka na Księżyc.
Głosowałem na Marlenę teraz wolę Chojniaka niż jakiegoś gościa z nikąd który w życiu nic nigdy nie pokazał . Może za 5 lat jak jako radny coś pokaże to być może ale nie teraz .
Nich już Chojniak odpocznie, za długo się męczy na swoim stanowiski. Krzysztof dziękuję i dam Ci odpocząć
Serio? Obraziła się pani na mieszkańców za to, że się na pani nie poznali i na złość chce pani żeby męczyli się kolejne lata ??
Tak pani leżą na sercu sprawy miasta i mieszkańców?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!