Ja popieram Pana Chojniaka, To stabilność. Julek to jak Julki diabli wiedzą kto za nim stoi
Nawet Pani Wężykowa nie będzie głosowała na Pana Wiernickiego 31 l. Stawia na wiedzę i doświadczenie.
A kto ty jesteś że możesz wskazywać na kogo ja mam głosować? Kto ty jesteś? Powinnaś kobieto wiedzieć że mój głos, to jest mój głos, o czym się dosadnie przekonałaś przy wyborach. I na końcu pisze u kogo masz załatwioną posadę
Oj tam zdanie wezyk sie nie liczy. Zagłosuję jak zechcę. Mlody i nowy i zna jezyk obcy. Dajmy mu szansę
KOmpromitacja wielkiej przegranej i reszty tych błaznów z jej paczki
Hipokrytka. Żal patrzeć. Walczyła dwie kadencje z Chojniakiem a teraz go popiera. Dno. JULEK NA PREZYDENTA!!! Koniec z układami. Czas zadbać o mieszkańców bo już niedługo nikogo nie będzie stać aby tu mieszkać.
Pani Marleno, nieładnie nie głosować, to że Pani nie udziela poparcia żadnemu kandydatowi to rozumiem i się zgadzam. Ale...właśnie o to chodzi w wyborach życiowych, że czasem nie chcemy, nie zgadzamy się a dokonać wyboru należy, bo to obowiązek i zaszczyt. Ta wypowiedź niestety potwierdza tylko, że dobrze wybrali niektórzy nie głosując na Panią w poprzednich wyborach jak i w tej w pierwszej turze. Powinno się zachęcać każdego, kto może głosować, by pójść do wyborów 21.04. a na kogo, to już sprawa osobista każdego mieszkańca.
Obudźcie się. Pojedźcie do miast ościennych. Zobaczcie drogi, hale sportowe, wyjedźcie w świat i zobaczcie, gdzie jest Piotrków. Pogorzelisko. Bez zmiany to ostatecznie runie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!