Ona nie przekaże głosów bo wciąż sądzi, że wygrała w pierwszej turze.
Krzysztof i Marlena.. dream team, no faktycznie.. tego potrzebuje to miasto?!?
Jestem zawiedziony. Głosowałem na Panią Marlenę a teraz mam zagłosować za Chojniakiem? Niedoczekanie. Juliusz Wiernicki kandydował z Koalicji obywatelskiej do sejmu i to na niego oddam swój głos.
Czy naprawdę Ci co udzielają poparcia jednej ze stron i mówią na kogo głosować czy też sugerują naprawdę myślą że ludzie są głupi i nie mają swojego rozumu? Głosowałem na Panią Marlenę z Koalicji Obywatelskiej a teraz głos oddam na Pana Wiernickiego. Obecny prezydent musi już odpocząć.
Jeżeli faktycznie tak jest że popiera Chojniaka to będzie to jej ostatnia kadencja w radzie miasta. Ludzie pamiętają tak jak pamiętali słowa Mariana Błaszczyńskiego pseudonim ja tu pani nie zapraszałem. No i nie zaprosili go mieszkańcy do rady miasta.
A ja myślałem, że "Prezydent musi odejść" zgodnie ze słowami pani Marleny:
https://strefa.fm/programy/Pomysl-Na-Miasto,play,5517
Pan Juliusz może i fajny, ale Ci co za nim?.., rozegrają go jak młodego
To największa karierowiczka w Piotrkowie Trybunalskim, która nie może przetrawić faktu, że chłopak ją prześcignął. Zachowanie jak w przedszkolu.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!