Pani Marleno, co za rozczarowanie Pani postawą. Naprawdę chce Pani, żeby Piotrków był nadal skostniały? Przecież ta konferencja to jedna wielka ściema i widać, kogo Pani wskazuje. Zazdrość, że nie jest Pani w 2. turze? Czy obawa, ze6po zmianie straci Pani stołek?
Wstyd i żenada. Ale tego można się było po pani spodziewać... chorągiewka ... niestety ale zbyt wiele osób jest kupionych przez obecnego prezydenta i to niestety jest fakt... tylko ludzie którzy chcą dobrze i zmian dla miasta będą głosowali na drugiego kandydata. Wszyscy którzy kochają marazm i nicość na obecnego...
Jeśli dobrze zrozumiałem: nie głosujcie na Stana Tymińskiego, tylko z dwojga złego na Wałęsę. No bo w sumie czy można oddać głos na kogoś, kto nawet nie był w radzie miasta, a ma być prezydentem? Oczywiście, że można. Ale to się może źle skończyć. Chyba jednak lepsze doświadczenie niż świeżość i niedojrzałość.
Zazdrosna Pani, która wcześniej deklarowała walkę ze starym Prezydentem, a teraz chwali doświadczenie - absurd. Oby mieszkańcy zagłosowali za nowym, no chyba że dalej chcą trwać w tym”doświadczeniu”. Tak naprawdę nic nie mam do obecnego Prezydenta, ale mając miasto w samym centrum Polski, przy rozwoju handlu i usług w Polsce i na świecie, Piotrkow dalej jest biedny, bez żadnych perspektyw dla młodych. No ktoś tu zawiódł albo nie miał pomysłu przez kilkanaście lat. No ale ma DOŚWIADCZENIE
Wstyd mi, że na Panią głosowałam w I turze...jak widać uroda z rozumiem nie w parze. Zagłosuję tym razem za zmianą, bo jak widać u Pani również układ z Chojniakiem...
Po tym oświadczeniu normalnie ani jeden ani drugi kandydat się chyba nie pozbiera. Oceniam, że po takim szoku obaj się pewnie wycofają, bo jak tu walczyć o elekcję bez poparcia Wężykowej. Szok, niedowierzanie.
Wstyd dla całej PO. Ja i tak zagłosuje na Pana Wiernickiego. Koniec układów.
Proszę powiedzieć co Chojniak zrobił dobrego dla miasta mieszksncow?Zrobił dla kolesi Nigdy więcej nieudacznika Wolnyy Piotrkow od kumotorstwa
Kiedy wreszcie w platformie pójdą po rozum i zrezygnują z Pani
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!