Głosowałem na Panią Marlenę teraz postawię jednak na Chojniaka . A nie na piotrkowskiego Stana Tymińskiego
Jako wyborca liberalny 7 kwietnia głosowałem na Panią Wężyk-Głowacką.
Skoro Pan Juliusz rozgłasza,że nie jest już związany z PO choć w siedzi sam opublikował mnóstwo zdjęć z eksposłem i panią Małgosią, to jako wyborca PO
z rozsądku 21 kwietnia zagłosuję na pana Krzysztofa Chojniaka.
Bo on przynajmniej nie skaczy po komitetach jak żaba po kamieniach.
A jakie stanowisko mają inni kandydaci?
Janik jakoś znikł, może on na wice prezydenta się szykuje, albo na przewodniczącego rady miasta?
Beata D. ostro promuje Chojniaka.
Podobno kiwała jak pod bramką jak rasowy napastnik. Ale tym razem chyba sama się okiwała. Nikomu nie musi nic przekazywać. Samo oddamy głos za młodym Wiernickim.
A co z panią Chojnacka? Skoro tak bardzo jej zależało na odwołaniu Chojniaka powinna teraz zmobilizować swój elektorat. No chyba że ma stanowisko radnej i odwołanie Chojniaka już jej nie interesuje.
p. Marleno już nie chce Pani zmiany Piotrkowa? Już nie chce Pani odsunąć obecnego włodarza od stołka? Głosowałam na Panią w I turze, ale teraz się zawiodłam, niektóre plotki ziarenko prawdy w sobie mają, młody Panią pokonał i trzeba unieść się honorem? Głosuję na p. Juliusza by w końcu ten Chojniak się odklei od stołeczka i na dno pójdzie całe kolesiostwo łącznie Pani układem.
Czy Juliusz Wiernicki startował w wyborach parlamentarnych w 2023 do Sejmu z list Koalicji Obywatelskiej i jest członkiem Koalicji Obywatelskiej ?
Jak Marlena ma poprzeć Julka skoro usunęła Go z listy. Duma na to nie pozwala. Szkoda, że nie chce dobrze dla miasta tylko liczą się partyjne zagrywki. Teraz dała się poznać jako karierowiczka a nie lokalna patriotka. Kolejny plus dla Julka, że już nie jest w to umoczony.
Zagłosujmy za zmianą i świeżością. Po co tkwić w tej stagnacji przez kolejną kadencję? Wszyscy, którzy głosowali w I turze przeciwko Chojniakowi chcą zmiany więc zagłosujmy tak i teraz. Może młody, może niedoświadczony ale od tego jest rada by ze sobą również współpracować, trzeba dać szansę. Z Chojniakiem doświadczenie daje tylko punkt dla "niedasizmu".
Pani Agnieszko , panie Janik nie idźcie tą drogą , poprzyjcie , dajcie szanse na zmianę prezydenta.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!