Trochę wstyd że nie poparła kolegi z PO, trochę to obciach. Pewnie wyczekuje na wynik i wtedy zadziała...
Przegrała to ma wywalone nawet ten cały Trela nie pomógł oj ciekawe dlaczego.
Pani Marleno, co się stało, że podczas debaty w 2018 roku stała Pani po tej samej stronie co Juliusz Wiernicki, a nagle zmienia Pani front? Przecież sama Pani wspomniała o "zarządzaniu miastem jak przedsiębiorstwem" a teraz jednak opowiada się Pani za samorządem?
Pani Marlena sama się gubi w tym co mówi. Dla mnie to nie jest wiarygodna osoba której można zaufać. Ja głosuję na pana Juliusza bo mam już dość tego miasta, chce zmian
Kiedy wreszcie w platformie pójdą po rozum i zrezygnują z Pani
Proszę powiedzieć co Chojniak zrobił dobrego dla miasta mieszksncow?Zrobił dla kolesi Nigdy więcej nieudacznika Wolnyy Piotrkow od kumotorstwa
Wstyd dla całej PO. Ja i tak zagłosuje na Pana Wiernickiego. Koniec układów.
Po tym oświadczeniu normalnie ani jeden ani drugi kandydat się chyba nie pozbiera. Oceniam, że po takim szoku obaj się pewnie wycofają, bo jak tu walczyć o elekcję bez poparcia Wężykowej. Szok, niedowierzanie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!