Nie zrzekła się wygranej, dostała mniej głosów od Michalczyka. Wczorajsze spotkanie to był gwóźdź do trumny Baryły w Sulejowie. Jego jedyną nadzieją jest beton na wioskach, ale i tam już dokonuje się podział. Radni czekają na rozwój wypadków, aby przyłączyć się do zwycięzcy. Wczoraj żenujący był cukierkowy występ nowego radnego, który wszystkich "kochał"! Ludzie na sali twierdzili co innego. A ta krzykliwa była radna niech ma pretensje o swój chodnik do kliki PSL-SLD z powiatu. Szybko zmiękła :)
Musisz mu wybaczyć. On zawsze z prądem, a teraz nie wie do końca jeszcze, w którą stronę ten prąd płynie. 1 grudnia popłynie w odpowiednim kierunku.
radny Ciapała w górach, na ciepłych źródłach odreagowywuje stres przedwyborczy i świętuje wygraną ze swoimi poplecznikami
Ja też tam byłam, i stwierdzam wprost przeciwnie co do Twojego wpisu. Musisz być mocno zfrustrowaną osobą, że nikt Ci się nie podoba, może kandydowałaś /eś/ i się nie udało.Coś w tym jest.
panią Anie chcieli najechać:):):)hehe kto taki?? ona chyba więcej zmyśla:):)
Nie jestem sfrustrowany, o posadę się nie starałem. Tego pana widziałem wczoraj po raz pierwszy. Od razu było widać jego fałsz, maskowany wszechobecnym "kochajmy się wszyscy". To zapewne taki typowy "pływak", który, w zależności od okoliczności zawsze znajdzie się przy korytku. A może chciałby zostać przewodniczącym Rady Miasta? Mylę się?
Proszę Cię bardzo - napisz co tam powstało na tej oczyszczalni.
A co do śmietników, to masz rację - powstają w naszej gminie, ale też w powiecie, bo jak ludzie głosują na PSL i tego Pana, który jest/był starostą, to ... szkoda gadać. Teraz to dopiero nam PSLowcy pokażą.
Spokojnie przecież mamy 2 radnych z PSL to przecież nie będą przeciwko swojej gminie.
Proponuję zorganizować dni otwarte na oczyszczalni wzorem drzwi otwartych na Wapiennikach i wszyscy sobie dokładnie wtedy obejrzymy.
Zgoda buduje, fajne zdjęcia tu są.
https://www.facebook.com/KWWCzasNaZmiany?fref=ts
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!