Po tym spotkaniu widać, że pan z Wapienników swoją ulotką przybił ostatni gwóźdź do trumny. SB teraz otrzyma jeszcze mniej głosów niż w pierwszej turze.
To gdzie byli zwolennicy burmistrza ? Wstydzili się przyjść na spotkanie ?
To prawda. Obserwowałem go i widać było, że nie chce brać udziału w agonii, a tym bardziej, że usłyszał kilka ciekawostek.
takie, że miasto i gmina mówią DOŚĆ
Na dzisiejszym zebraniu pan Stanisław przekonał nas tylko, że nadchodzi czas na zmianę warty. Nie ma perspektyw dla młodzieży, wszystko załatwia się na bokach, a sam burmistrz nie szanuje swoich wyborców gdyż nie potrafi odpowiedzieć na pytania, a mydli im oczy opowiastkami nie na temat. W jakiej gminie my żyjemy? Obudźmy się!
Jeżeli o honor to słyszałem różne opinie o p. Ostrowskim ale nie chcę puszczać dalej plotek
Nauczyciele - z danych historycznych i statystycznych nie najlepsi samorządowcy.
Wiele opinii słyszałem ,że p. Ostrowski preferuje "miasto" Sulejów a reszta gminy jest dla niego nieważna.
Dlaczego w Sulejowie mają być "fontanny" wodotryski piękne wizualizacje a w innych miejscowościach nie ma chodników kanalizacji i latem brakuje wody w w wodociągu.
Nikt nie odpowiedział na moje wcześniejsze pytania. Czy te fakty są prawdziwe czy nie?
dlaczego na stronie BIP powiatu nie ma wyników ile poszczególny kandydat otrzymał głosów
Nie szczekaj, kiedy szczekać nie wypada. Choć jestem człowiekiem prostym, to nie jestem prostakiem i zasadę tę doskonale znam oraz staram się stosować w praktyce. A jak jest z tobą?
Wymyśliłeś to na takiej specjalnie wyprofilowanej misce z porcelitu, którą montuje się z reguły w pomieszczeniu zwanym łazienką? Twój wpis godny jest wytrawnego negocjatora, lojalnego i skutecznego działacza... Poprzednie raczej też...
Luziku, wiesz dużo na temat tej kopalni. Może jesteś jej właścicielem, który za brudną (śmieciową) forsę pozwala składować tam odpady? O co chodzi z tymi "głupotami"? Czyżby ten temat był bardzo niewygodny dla ciebie?
może już wszyscy śpią?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!