Rusz głową, a może coś wymyślisz. Nie sądzisz chyba, że dla igrzysk i zabawy paru nawiedzonych - albo i wichrzycieli - publicznie przekroczę granicę, której nawet w zaciszu domowym przekraczać mi nie wypada.
Stanisław zrobił krok do reelekcj.tak trzymaj głosuje na cb Stasiu
Czyli odpowiedź jak zawsze od Pana Luzika. Nic się nie zmieniło...
Rzucamy sugestię, a potem opryskliwie odpowiadamy na uprzejmą prośbę o sprecyzowanie.
Po co więc Pan napisał swoją poprzednią wypowiedź, Panie Luzik? Czy przypadkiem nie po to, żeby właśnie "zamieszać" i zrobić igrzyska?
[cytat="Piotr.Covianin" Ile ci płacą za takie wpisy i kto ? Odpowiem ci tak. Obecny burmistrz ze szkołą średnią rolniczą jest dla ciebie widać przykładem wybitnego działacza samorządowego to gratuluję. Obecny burmistrz prowadził z mizernym sukcesem sklepik spożywczy. Takimi wpisami czy innymi paszkwilami na Ostrowskiego nic już nie zmienicie społeczeństwo chce postawić na nowego człowieka. I jeszcze jedno burmistrz sam wszystkiego nie robi. Musi mieć do tego ludzi wykształconych i kreatywnych obok siebie. Jakimi otoczył się obecny to cała gmina huczy.
ja nie wiem, co chcieli zdziałać tym spotkaniem, utwierdzili mnie tylko w przekonaniu że tydzień temu wybór WO był słuszny...
uważam, że przekroczyłeś wszelkie granice, ale cóż, w panice robi się różne głupoty, co widać w twoich postach
podziwiam Pana Stanisława za wyrozumiałość, cierpliwość i stalowe nerwy podczas spotkania z tym jazgoczącym i pełnym nienawiści tłumem; trzymam za Pana kciuki i myślę że do niedzieli jeszcze niektórzy się obudzą!!!!!!!
~koleżanka lusi (Gość)
23 godziny temu, 22:46
koleżanka lusi napisała:
Moja droga koleżanko.Twoja siostra przekazuje ci nie prawdziwe i nie aktualne wiadomości na temat zatrudnienia pani F w gimnazjum w Przygłowie , bo chyba sama zamierza cię wyprzedzić w biegu po stołek na zaszczytnym etacie konserwatora powierzchni płaskich -sprzątaczki. Po pierwsze to ja nie mam siostry i jaka z Ciebie moja koleżanka?Masz złe info i nie oceniaj mnie jak mnie nie znasz,a tak w ogóle to żadna praca nie hańbi i każda jest potrzebna zarówno dla tych wykształconych jak i zwykłych robotników i nie obrażaj tu ludzi wykonujących taką ciężką pracę!!!!!!!!!Ja i nie tylko ja mówię o tym w okolicy!!!!!!
a jakie są fakty?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!