Jaka jest cena obecna wody zimnej i ciepłej w Piotrkowie tryb. Nie mogę nigdzie zalesc ceny
A ja mam swoja wode ze studio glebinowej ktora badam Co miesiac I przydomowa oczyszczalnie sciekow wiec moga mnie cmoknac. Za skarby swiata nie chcialabym tej ich syfiastej wody z kamieniami nawet jakby za darmo dawali. Nawet strach sie wykapac.
Panie prezesie Rżanek - zwolnij pan te 3 matuzalemy i daj pan szansę młodym. Nie ma ludzi niezastąpionych. A młodszym dobrze wykształconym szansa też się należy...
Widziały gały co brały!!! Macie Krzysia namaszczonego przez Najświętszą Panienkę
No tak bo jakby prąd był droższy to wtedy woda byłaby z drogim prądem i musiałaby być droższa. Logiczne. Górale już dawno płacą więcej za wodę bo oni robią na tej wodzie herbatę z prądem.
Utrzymanie trójki stetryczałych emerytów rządzących największą inwestycją 800 lecia miasta kosztuje krocie .Doliczyć to trzeba do rachunku za wodę i ścieki
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!