Smaki Europy w Szydłowie

Czwartek, 27 października 20168
Gotowanie i współpraca zagraniczna – z tego słynie Zespół Szkół Ponadgimnazjalnych w Szydłowie. Udało się połączyć obydwa elementy, ponieważ podczas spotkania w ramach projektu „Work Based Learning”, nauczyciel żywienia Marta Romańska zorganizowała warsztaty praktyczne, podczas których uczniowie polscy i łotewscy wspólnie przyrządzali potrawy z sześciu państw europejskich.

Ładuję galerię...

Wydarzenie wymagało nie tylko umiejętności praktycznych, ale pracy zespołowej i komunikowania się w języku obcym. Na degustację zaproszono całą społeczność szkolną.


Zainteresował temat?

3

0


Zobacz również

reklama

Komentarze (8)

Zaloguj się: FacebookGoogleKonto ePiotrkow.pl
loading
Portal epiotrkow.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników. Osoby komentujące czynią to na swoją odpowiedzialność karną lub cywilną.

miśka ~miśka (Gość)27.10.2016 21:11

Rewelacja córeczko,jestem dumna.....

54


Wielbiciel ~Wielbiciel (Gość)27.10.2016 12:41

Te zajecia to chyba zasluga nowej pani dyrektor😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

52


żywieniowiec ~żywieniowiec (Gość)27.10.2016 09:16

Szkoda tylko że Ci uczniowie po szkole nie potrafią odnaleźć się w pracy na kuchni.
Przepraszam od kiedy instruktor prowadzi zajęcia z żywienia bez kitla tylko w samej zapasce? Jakie nauczanie tacy pracownicy.

63


znajoma ~znajoma (Gość)27.10.2016 14:48

Na ani jednym zdjeciu nie ma instruktora, wiec prosze nie komentować jesli sie nie wie dokladnie :)
I nie powinnismy wkladac wszystkich do jednego worka bo ci ktorzy przyszli do tej szkoly bo naprawde lubia gotowac to odnajduja sie pozniej w pracy w kuchni. :) cos mi sie zdaje ze zazdrosc przemawia :)

73


reklama
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat