Na co stawiamy? Na jakość, cenę, czy czas dowiezienia? Co najczęściej zamawiamy? Okazuje się, że najważniejsza jest jakość obiadu, na drugim miejscu cena, na trzecim czas dowozu, ale ważne jest także to, czy właściciela danego lokalu znamy osobiście. No i czy lubimy.
Co najczęściej wybieramy, zamawiając? Głównie obiady (barszczyk, żurek, pomidorowa - schabowy, pierogi), ale wciąż popularna jest kuchnia włoska (pizza) oraz chińska. Ważna jest także wielkość porcji. Dla niektórych im więcej, tym lepiej.
A które lokale polecali słuchacze Magla? Aresto, Relax, Bar „10”, Słoneczko, Esposito, Karuzela smaków, Sajgon, Amici, Odlot, Riposta, Dobre za drobne, GulJana, Soul food bistro czy lokal U Meckiera.
A jakie mogą polecić internauci?
- Pożar budynku przy Przemysłowej
- Wielkie emocje i świetna zabawa w Stadzie Ogierów
- Młody mężczyzna wjechał wprost pod koła ciężarówki. Nie udało się go uratować
- Protest przed Kwadratem. Ponad 100 osób na spotkaniu przed PSM
- Tegoroczny Motofestyn zapowiada się przebojowo!
- Rajd Rowerowy „Odjazdowy Bibliotekarz”
- Potrącenie kobiety na Wojska Polskiego
- Święto Gminy Wola Krzysztoporska przed nami! Zagra m.in. zespół Classic
- Trwa rozbudowa szkoły w Rękoraju