Na co stawiamy? Na jakość, cenę, czy czas dowiezienia? Co najczęściej zamawiamy? Okazuje się, że najważniejsza jest jakość obiadu, na drugim miejscu cena, na trzecim czas dowozu, ale ważne jest także to, czy właściciela danego lokalu znamy osobiście. No i czy lubimy.
Co najczęściej wybieramy, zamawiając? Głównie obiady (barszczyk, żurek, pomidorowa - schabowy, pierogi), ale wciąż popularna jest kuchnia włoska (pizza) oraz chińska. Ważna jest także wielkość porcji. Dla niektórych im więcej, tym lepiej.
A które lokale polecali słuchacze Magla? Aresto, Relax, Bar „10”, Słoneczko, Esposito, Karuzela smaków, Sajgon, Amici, Odlot, Riposta, Dobre za drobne, GulJana, Soul food bistro czy lokal U Meckiera.
A jakie mogą polecić internauci?
- Konferencja prasowa prezydenta Piotrkowa
- Jesienny koncert w piotrkowskim MOK-u
- 17 mln na Centrum Świętego Mikołaja w Wolborzu
- Dzień Pracownika Socjalnego. Statuetki dla MOPR i PCPR w Piotrkowie
- Podsumowali tegoroczną kwestę
- Kto zostanie mistrzem gminy Sulejów?
- Problem mieszkańców bloków w Woli Krzysztoporskiej
- Szukali ciała w dawnym szpitalu
- Lubisz jazz? Wpadnij na dwa dni do Sulejowa