N
Tradycyjne dania szef kuchni przygotował z myślą o każdym pokoleniu - zarówno dla tych, którzy chcieliby przypomnieć swoim kubkom smakowym lata świetności staropolskiej kuchni, jak i dla tych, którzy nie mieli okazji spróbować oryginalnych propozycji wywodzących się sprzed kilkudziesięciu lat.
Krzysztof Pawłowski przygotuje wiele ciekawych potraw, które gościły na naszych stołach w dawnych czasach. Razem z gośćmi przygotowane będą takie dania jak: kociołek dziczyzny, wędzona polędwiczka wieprzowa, wypiek chleba Cysterskiego, pieczenie wieprzowiny na ognisku i wiele innych.
Do dań dedykowanych w tym dniu szef kuchni proponuje rzemieślnicze piwa z lokalnego Browaru Podklasztorze.
Rezerwacje ostatnich wolnych stolików pod numerem: 695 320 485 lub w recepcji Hotelu Best Western Plus Podklasztorze.
Tych, którzy chcieliby tuż po rezerwacji zameldować swoją obecność tego dnia w Restauracji Miód i Wino organizatorzy zachęcają do wzięcia udziału w wydarzeniu: https://www.facebook.com/events/1280560372137109/