W polityce ważna jest lojalność. Pan Juliusz Wiernicki był/jest członkiem PO i zdradził partię, na której budował swój potencjał!
"Edukacja na wysokim poziomie ??? " tzn co ??? U mojej córki w klasie jest 40 osób, chodzą co lekcję do innego budynku a nauczyciele mają pretensje że się spóźniają. A prawdziwą "motywacją" nauczycieli do pracy jest dodatek pieniężny w wysokości... 30 zł na rękę. Dla porównania w Warszawie jest minimum 1500 zł.
Julek, wyborów nie wygrywa się komentarzami w internecie. Działaj chłopie, bo masz poukładane w głowie. No i gratulacje za oderwanie się od dwóch skłoconych przekupek z lokalnej PO. Taka "zdrada" to po prostu racjonalne zachowanie. Może trochę za późno, ale lepiej późno niż wcale.
Takiego młodego człowieka, z zapałem i chęciami do działania to aż fajnie posłuchać! Widać że Pan Juliusz jest ambitnym człowiekiem, który chce dobrze dla tego miasta. Mój głos idzie na niego!
Zdjęcie z radnym Cecotką, który że Staszkiem i Czechowską podwyższyli sobie dwukrotnie diety radnych z pieniędzy miejskich. Przez tych ludzi mojego głosu nie ma
Panie Wiernicki, nie pokazuj się pan z tym osobnikiem. To może panu zaszkodzić.
A za plecami kandydata Cecotka Staszek i Czechowska radni którzy przyznali sobie maksymalne podwyżki diet z pieniędzy mieszkańców. Z sercem dla kasy
Panie Janik z takimi autorytetami masz Pan wygranom w 120%????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!