metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
zgorszony ~zgorszony (Gość)12.01.2014 17:36

Może itrzeba.Ale najpierw trzeba działać od środka,krytykować dyskutować.a kiedy nie da się nic zrobić,podjąć dalsze kroki.A wy cicho akceptowaliście,żeby zaatakować.Pachnie odwetem.Czy potrzebne są te epitety? Wasz poziom dyskursu jest porażający.Kompromitujecie się

00

odp. zgorszony ~odp. zgorszony (Gość)12.01.2014 17:39

"zgorszony" napisał(a):
najpierw trzeba działać od środka,krytykować dyskutować

Może i ma Pan rację, ale ja osobiście sądzę, że - w tym przypadku - jeśli nie będzie mocnego sygnału "z zewnątrz", to dyskusje "wewnątrz" nic nie zmienią. Tu zbędna jest "leczenie" przypadku, ale potrzeba zmian systemowych. W takich mogą pomóc wolne, niezależne media.

00

zgorszony ~zgorszony (Gość)12.01.2014 17:53

Ale ,jak widać ,nie próbowaliście nic zmienić.Woleliście bezpardonow zaatakować. A gdzie Wasi Rodzice,co oni zrobili?Przyłączyli się do Waszej nagonki? Nie wierzę,że nie dało się nic zmienić.Daliście się wciągnąć w prowokację ,koleżanka powiedziała wcześniej,że kl. mat.-fiz.

00

odp. zgorszony ~odp. zgorszony (Gość)12.01.2014 17:57

"zgorszony" napisał(a):
Daliście się wciągnąć w prowokację

Skoro lansuje się tu Pan na osobę obiektywną, proszę nie stawiać takich wniosków.

00

zgorszony ~zgorszony (Gość)12.01.2014 18:07

Staram się zrozumieć,o co ta wojna i skąd u uczniów taki ogrom nienawiści do nauczycieli.

00

odp. zgorszony ~odp. zgorszony (Gość)12.01.2014 18:22

"zgorszony" napisał(a):
skąd u uczniów taki ogrom nienawiści do nauczycieli

Z biedy i braku pieniędzy oraz z faktu, iż nie mają ochoty płacić za ich "gościnę" oraz ich osób towarzyszących. To takie proste.

00

zgorszony ~zgorszony (Gość)12.01.2014 18:28

To dlaczego zaprosiliście nauczycieli.należało ich nie zapraszać.

00

zgorszony ~zgorszony (Gość)12.01.2014 18:50

Czegoś jednak nie rozumiem.Zaprosiliście nauczycieli z osobami towarzyszącymi,nie proponując formy odpłatności(nigdzie o tym nie piszecie)a teraz ich wyzywacie.To chyba schizofrenia.jeszcze raz pytam:Gdzie byli Wasi RODZICE?

00

Obserwator1 ~Obserwator1 (Gość)12.01.2014 19:19

Komuś bardzo zależało, aby pod tym artykułem popsuć całej świetnej Młodzieży z kl, 3 II LO atmosferę w szkole, dołożyć zaangażowanym w organizację studniówki Rodzicom i Uczniom oraz dokuczyć Dyrekcji... Ja radzę się nie dawać i nie pozwolić sobie na popsucie jednej z najbardziej niezapomnianych imprez w życiu.
A osoby, które anonimowo wylewają tu frustracje jakoś dziwnym trafem, o ile wiem, nie stanęły wcześniej face to face z organizatorami aby wyjaśnić wątpliwości... Taaak - tu jest najlepsze miejsce na to, naprawdę... anonimowo, z ukrytą twarzą... :)

00

wiórek ~wiórek (Gość)12.01.2014 19:19

"nauczyciel" napisał(a):
Jestem nauczycielem II LO i z przykrością czytam całą dyskusję. Zapraszam na jeden tydzień do szkoły , żeby zobaczyć jaki to mamy luksus. Studniówka była zawsze wielkim swiętem , formą spotkania się uczniów i nauczycieli na innej płaszczyźnie. Niekoniecznie za wielkie pieniądze. Wspólną zabawą i okazją do wspominania . Przykro, że ten czas już bezpowrotnie minął.

To żenujące, by nauczyciel robił takie błędy.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat