Może i ma Pan rację, ale ja osobiście sądzę, że - w tym przypadku - jeśli nie będzie mocnego sygnału "z zewnątrz", to dyskusje "wewnątrz" nic nie zmienią. Tu zbędna jest "leczenie" przypadku, ale potrzeba zmian systemowych. W takich mogą pomóc wolne, niezależne media.
Ale ,jak widać ,nie próbowaliście nic zmienić.Woleliście bezpardonow zaatakować. A gdzie Wasi Rodzice,co oni zrobili?Przyłączyli się do Waszej nagonki? Nie wierzę,że nie dało się nic zmienić.Daliście się wciągnąć w prowokację ,koleżanka powiedziała wcześniej,że kl. mat.-fiz.
Skoro lansuje się tu Pan na osobę obiektywną, proszę nie stawiać takich wniosków.
Staram się zrozumieć,o co ta wojna i skąd u uczniów taki ogrom nienawiści do nauczycieli.
Z biedy i braku pieniędzy oraz z faktu, iż nie mają ochoty płacić za ich "gościnę" oraz ich osób towarzyszących. To takie proste.
To dlaczego zaprosiliście nauczycieli.należało ich nie zapraszać.
Czegoś jednak nie rozumiem.Zaprosiliście nauczycieli z osobami towarzyszącymi,nie proponując formy odpłatności(nigdzie o tym nie piszecie)a teraz ich wyzywacie.To chyba schizofrenia.jeszcze raz pytam:Gdzie byli Wasi RODZICE?
Komuś bardzo zależało, aby pod tym artykułem popsuć całej świetnej Młodzieży z kl, 3 II LO atmosferę w szkole, dołożyć zaangażowanym w organizację studniówki Rodzicom i Uczniom oraz dokuczyć Dyrekcji... Ja radzę się nie dawać i nie pozwolić sobie na popsucie jednej z najbardziej niezapomnianych imprez w życiu.
A osoby, które anonimowo wylewają tu frustracje jakoś dziwnym trafem, o ile wiem, nie stanęły wcześniej face to face z organizatorami aby wyjaśnić wątpliwości... Taaak - tu jest najlepsze miejsce na to, naprawdę... anonimowo, z ukrytą twarzą... :)
To żenujące, by nauczyciel robił takie błędy.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!