Jeszcze nigdy tak się nie uśmiałam:) Mój komentarz nie miał na celu Cię obrażać tylko uświadomić nasza głupotę. Kiedy był czas na zmiany żadne z nas się nie odezwało. Błoga cisza, a teraz problem? Ludzie to ile mamy lat? 19 czy może 9, bo obstawiam wersje dziewięciu.
Jeśli rodzice uczą dzieci braku szcunku do nauczycieli,to z pewnością wychowamy dobrych,przyzwoitych obywateli.
Nie jestem jak to poetycko ujałeś du****lizem, ale skoro już tak rozmawiamy.. stare krowy niech się nie wypowiadają na temat sprawy, która ich nie dotyczy. Nie rozumiem ponadto plotki o nie udostępnianiu faktur. Co roku jest organizowane zebranie "postudniówkowe" (w okolicach kwietnia), gdzie WSZYSTKIE faktury sa rozliczane i okazywane WSZYSTKIM zainteresowanym (płacącym) RODZICOM.
Człowieku, co Ty chcesz od rodziców. Zastanów się nad sobą i Twoim nauczycielskim środowiskiem. Czy widziałeś kiedyś, aby któryś z rodziców bawił się, jadł i pił, biesiadował, na koszt innych? A wam cały czas mało i mało... Posypcie głowę popiołem.
W 2009 roku za studniówkę płaciłem 330 zł (TPS), a w tym roku płacą już 480 zł, niezły progres.
Więc pozwól Jałówko, stara krowa ci odpowie - temat ten dotyczy mnie bardziej od ciebie, gdyż ja za to płacę dziecku, podobnie jak twoi rodzice płacą za ciebie.
Dysponujesz wiedzą specjalistyczną, wiesz wszystko o życiu szkoły, wiesz co się w niej dzieje rok po roku. Jaka więc z ciebie maturzystka? Jesteś podszytym nauczycielem. Sam się zdradziłeś.
Widzę więc, że jeśli jesteś Pan albo Pani rodzicem, to ośmiesza niezmiernie się faktem pisania anonimowo i takimi tekstami jak d***poliz. Czy tak zachowuja się ludzie dorośli? Nie. Poz tym był Pan/Pani na ostatnim zebraniu rodzicielskim? Przedstawiciele Komitetu mieli obowiązek przekazania informacji i nieprzedyskutowania wszelkich uwag. Jeśli nie, to kilkukrotnie był podawany numer przewodniczącej na stronie Studniówki na Facebook'u. Także zapraszam o odszukania go i posiadania choć troszeczkę cywilnej odwagi :)
Boże jak schlebiają mi takie komentarze choć postarzają mnie o dobrych 15 lat :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!