metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Krytyk bis ~Krytyk bis (Gość)12.01.2014 13:42

"Uczennica-II-LO-tegoroczna-maturzystka" napisał(a):
~Uczennica II LO, tegoroczna maturzystka

Dobrze, zobaczymy się na kwietniowym zebraniu końcowym.
Ja też nie rozumiem... podszywania się nauczyciela lub dyrektora pod "maturzystkę". Pozdrawiam i miłego dnia życzę.

00

Uczennica II LO, tegoroczna maturzystka ~Uczennica II LO, tegoroczna maturzystka (Gość)12.01.2014 13:47

"Krytyk-bis" napisał(a):

Niestety w tym czasie będę przygotowywała się do matury, a zebranie jest wyłącznie dla rodziców. Pewnie będzie na nim obecna moja mama, która też płaci za studniówkę, ale ma na tyle cywilnej odwagi, że mówi wprost co jej nie pasuje W SZKOLE, a nie ukrywa się "w internetach". Żegnam ozięble. :)

00

człowiek ~człowiek (Gość)12.01.2014 14:31

Dlaczego sądzicie,że każdy wpis bez jadu i obelg pochodzi od nauczyciela.Czy jest to forum tylko dla opluwających?

00

lizus`` ~lizus`` (Gość)12.01.2014 14:49

Ci którzy tu sie wypowiadają, nie wiele wiedzą na temat tej szkoły, prynajmniej większość. Nigdy nie widziałam, żeby jakikolowiek nauczyciel był wdzięczny za to, że idzie sie pobawić za free, który inny zawód chodzi na imprezy na darmo, podajcie mi jeden przykład wiecej nie potrzeba, większość nauczycieli wybiera te zawód w celach zarobkowych a nie z powołania, a tylko tacy nauczyciele powinni być dopuszczane do dzieci, czy ktokolwiek zrobił badania psychologiczne nauczycielom czy się nadają do pracy z dziećmi, nie!! a wielu pedagogów za traktowanie uczniów i przedmiotu powinni być wywaleni ze szkoły! Ich zachowanie wobec dzieci, poniżanie szykanowanie jest niezauważalne, a kiedy takie biedne dziecko zwróci sie o pomoc, to mówi się, że dziecko sie nie uczy jest niewychowane rozpieszczone z patologicznego domu itp. Pogarda kierowana wobec uczniów jest wystarczającym powodem, żeby zaniechać sponsorowania nauczycielom studniówek, w końcu jest to impreza maturzystów a nie tych bezdusznych sępów.

00

xxxxxxxxxxxxxxxxx ~xxxxxxxxxxxxxxxxx (Gość)12.01.2014 15:04

jestem uczennica II LO i aż mi wstyd za osobe ktora napisala do redakcji! Boże nie pasuje nie idź! Ja pierdziele! Robicie nam tylko wstyd! Poza tym fajnie, że każdy nauczyciel przyjdzie z osobą - ogarnij troche! Nawet wiadomo kto mógł to napisać! Może trzeba było pomyśleć kilka miesięcy wcześniej i zacząć odkładać kase , co?! I bez przesady że 500 zł u nas kosztuje 480 max ! Jesteście beznadziejni! Żal mi was, nie pasuje to wypad . STUDNIOWKA NIE JEST OBOWIĄZKOWA. mat - fiz ;/ ogarnijcie sie ludzie i i nie stwarzajcie problemów!

00

Ha ha ha ~Ha ha ha (Gość)12.01.2014 15:09

"czlowiek" napisał(a):
Czy jest to forum tylko dla opluwających?

Na was, nauczycieli, to już nawet śliny szkoda...

00

człowiek ~człowiek (Gość)12.01.2014 15:41

Szok i przerażenie budzą wpisy niektórych rodziców.Słownictwo rozpaczliwe.Skąd te dzieci mają brać wzory?

00

Uczennica II LO, tegoroczna maturzystka ~Uczennica II LO, tegoroczna maturzystka (Gość)12.01.2014 15:50

"xxxxxxxxxxxxxxxxx" napisał(a):

Mi również i całkowicie się z Toba zgadzam.

00

nauczyciel ~nauczyciel (Gość)12.01.2014 16:13

Jestem nauczycielem II LO i z przykrością czytam całą tą dyskusję. Zapraszam na jeden tydzień do szkoły , żeby zobaczyć jaki to mamy luksus. Studniówka była zawsze wielkim swiętem , formą spotkania się uczniów i nauczycieli na innej płaszczyźnie. Niekoniecznie za wielkie pieniądze. Wspólną zabawą i okazją do wspominania . Przykro, że ten czas już bezpowrotnie minął.

00

Ha ha ha ~Ha ha ha (Gość)12.01.2014 16:13

Uczennica II LO, xxxx, człowiek - ekipa Zbyszka z II LO. Jesteście żałośni, tonący brzytwy się chwyta...

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat