Jak jesteś taka poinformowana, to zachęć komitet do pokazania faktur. Przedmówca miał rację, albowiem sprawa której bronisz śmierdzi na odległość. Jak jeszcze chodziłem do szkoły, za moich czasów, również funkcjonowały takie osoby, jak Ty. Nazywaliśmy je d+++lizami nauczycieli.
Jeszcze nigdy tak się nie uśmiałam:) Mój komentarz nie miał na celu Cię obrażać tylko uświadomić nasza głupotę. Kiedy był czas na zmiany żadne z nas się nie odezwało. Błoga cisza, a teraz problem? Ludzie to ile mamy lat? 19 czy może 9, bo obstawiam wersje dziewięciu.
Jeśli rodzice uczą dzieci braku szcunku do nauczycieli,to z pewnością wychowamy dobrych,przyzwoitych obywateli.
Nie jestem jak to poetycko ujałeś du****lizem, ale skoro już tak rozmawiamy.. stare krowy niech się nie wypowiadają na temat sprawy, która ich nie dotyczy. Nie rozumiem ponadto plotki o nie udostępnianiu faktur. Co roku jest organizowane zebranie "postudniówkowe" (w okolicach kwietnia), gdzie WSZYSTKIE faktury sa rozliczane i okazywane WSZYSTKIM zainteresowanym (płacącym) RODZICOM.
Człowieku, co Ty chcesz od rodziców. Zastanów się nad sobą i Twoim nauczycielskim środowiskiem. Czy widziałeś kiedyś, aby któryś z rodziców bawił się, jadł i pił, biesiadował, na koszt innych? A wam cały czas mało i mało... Posypcie głowę popiołem.
W 2009 roku za studniówkę płaciłem 330 zł (TPS), a w tym roku płacą już 480 zł, niezły progres.
Więc pozwól Jałówko, stara krowa ci odpowie - temat ten dotyczy mnie bardziej od ciebie, gdyż ja za to płacę dziecku, podobnie jak twoi rodzice płacą za ciebie.
Dysponujesz wiedzą specjalistyczną, wiesz wszystko o życiu szkoły, wiesz co się w niej dzieje rok po roku. Jaka więc z ciebie maturzystka? Jesteś podszytym nauczycielem. Sam się zdradziłeś.
Widzę więc, że jeśli jesteś Pan albo Pani rodzicem, to ośmiesza niezmiernie się faktem pisania anonimowo i takimi tekstami jak d***poliz. Czy tak zachowuja się ludzie dorośli? Nie. Poz tym był Pan/Pani na ostatnim zebraniu rodzicielskim? Przedstawiciele Komitetu mieli obowiązek przekazania informacji i nieprzedyskutowania wszelkich uwag. Jeśli nie, to kilkukrotnie był podawany numer przewodniczącej na stronie Studniówki na Facebook'u. Także zapraszam o odszukania go i posiadania choć troszeczkę cywilnej odwagi :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!