metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gimbaza ~gimbaza (Gość)05.05.2014 13:05

Czy kot jadący naczepą był trzeźwy?

70

bad g ~bad g (Gość)05.05.2014 13:18

Teraz trzeba będzie ustawić zbieżność walców w walcu bo nie spadł jak kot na 4 łapy i zbieżność łap kota z łapami psa. Najważniesze: czy walec miał WC ? (Walco - Casco)

71

PSZEMEQ ~PSZEMEQ (Gość)05.05.2014 13:34

mój kot pochodzi z sevres, myślę ze mógłby być wzorcem.

31

MI-HAU ~MI-HAU (Gość)05.05.2014 13:40

Dobrze tylko, że ten Waltz nie spadł z lawety na rondzie koło Tepeesu. Dziś matury, mógłby jakiś maturzysta się zapatrzeć na tańczący walec, przypomniałaby mu się matura, polonez i duży fiat i nie mógłby z przejęcia pisać rozprawki, eseju czy innego podania. Jeszcze utrudniony byłby dojazd do szpitala na rosfelta...

41

MI-HAU ~MI-HAU (Gość)05.05.2014 13:45

"PSZEMEQ" napisał(a):
sevres

Stamtąd pochodzą najlepsze koty. Taki kot z sevres jak złapie walca to nie wypuści. Ma wszystkie certyfikaty?

40

bad g ~bad g (Gość)05.05.2014 13:53

Najlepsze koty są na Placu Pigal, choć te na Placu Pofrańciszkańskim też są nie w walec dmuchał.

70

bla bla bla ~bla bla bla (Gość)05.05.2014 13:59

Czyż nie mówiłem rok temu, że takie g.wno będzie odstawione.
Wystarczy tylko popatrzeć jak TIRy się przechylają na tych c,ckach teściowej.
Dobrze, że nikomu nic się nie stało ale się stanie gdy TIR się przechyli na osobowe auto z ludźmi w środku.
Wtedy winnych nie będzie jak zawsze.
Winnymi będzie specjalista od zatwierdzenia tego podwójnego bubla.

100

Piotrkowianin Piotrkowianinranga05.05.2014 14:02

"MIHAU" napisał(a):
Ja to w pierwszym momencie gdy to przeczytałem to mi serce mocniej zabiło bo myślałem, że Hanna Gronkiewicz-Walc przyjechała do Piotrkowa i przewróciła się na bliźniaczym rondzie.

Pewnie jeszcze na rondzie Kaczyńskich.

"MIHAU" napisał(a):
Dobrze tylko, że ten Waltz nie spadł z lawety na rondzie koło Tepeesu. Dziś matury, mógłby jakiś maturzysta się zapatrzeć na tańczący walec, przypomniałaby mu się matura, polonez i duży fiat i nie mógłby z przejęcia pisać rozprawki, eseju czy innego podania.

A nie studniówka?

42

dzooony dzooonyranga05.05.2014 14:22

te ronda tam są tak potrzebne jak dziura w moscie.

122

OVK ~OVK (Gość)05.05.2014 16:26

No i mamy teraz rondo Marii i Walca Kaczyńskich.

77

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat