Byłam, widziałam. Bajka super. Piotrkowscy aktorzy świetni. Dzieci i dorośli zachwyceni. Oczekuję wraz z wnuczkami kolejnych takich premier. BRAWO
a z czym Ci się kojarzy? Bo mnie z Trynkiewiczem...
Może mam coś z głową, ale ten różowy wujek kojarzy mi się jakoś tak dziwnie ... Nie mogliście wymyślić czegoś innego?
chce tylko przypomnieć,że mamy profesjonalną scenę Jaracza za duże pieniądze.......i oczekujemy poważnych propozycji teatralnych
do kościoła,na msze a nie po mokach lata.
Ooochaaahch! Róużżżoooowe!!! Too muójj kolor. Polityka naszej Min,Eduk.Naro., premiera i tych od Ruóhcha Palignata czyli gender(robienie ludziom z mózgu, że nienormalny jest normalny) trafiła pod dachówki Piotrkowa, rządzonego ponoć przez prawicę i prawicowego p.Prezydenta. Pięknie. ChHoooopaki wszystkich krraaaajóuw łąąączcićie siśiiie (a jak?, to juóższrz wy najlepiej wiedźcie jak!)
No cóż...Głodnemu chleb na myśli ;D
Spektakl-jak każdy przejaw działalności artystycznej w naszym szarym intelektualnie mieście - godny pochwały.
Z pewnością przyciągnie zainteresowanych.
A że różowy kolor w dzisiejszym świecie kojarzy się z mniejszościami seksualnymi - to tylko wina tych ostatnich.
Zawłaszczyli sobie prastare "różowe oklulary", które są ewmanacją pozytywnych emocji! ;-)
Człeku "P51" zupełnie nie zrozumiałeś "różowego" człeka. Gościu sobie wyraźnie kpi ze zboczeńców, którzy jako mniejszość narzucają normalnej większości swoje chore i wynaturzone życie emocjonalne jako normalne i jednynie obowiązujące. Czytaj ze zrozumieniem. I co to jest "ewmantacja", chyba chodzi o EMANACJĘ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!