Panowie tylko wam współczuć widocznie wam Bóg rozum odrbral
Gorszych bzdur niż wypowiadał dziś w tv przedstawiciel Konfederacji Pan Machulski to nie słyszałem. Kto go dopuszcza do głosu?
Konfabulacja czy mistyfikacja ? Symboliczne rózgi dla zdrajców Polski? A może pobawimy się w kółko graniaste?
"Ja dysponuję dekretem prezesa Rady Ministrów, którzy powierzył mi pełnienie obowiązków Prokuratora Krajowego od marca tego roku i chcę je wykonywać jak najlepiej
— stwierdził w neo-TVP Dariusz Korneluk, który uzurpuje sobie prawo bycia Prokuratorem Krajowym". Obecnie Donald Tusk dostaje furii, bo wszystko idzie w Polsce nie po jego myśli.
Aż się boję domyślać co zrobi Pan Premier D.Tusk w wyniku tego protestu. Prawdopodobnie poda rząd do dymisji a sam uda się na emigrację.
Ciekawe jak często to biuro p. Wołoszańskiego w Piotrkowie jest otwarte
Nieudacznicy z organizacji tz konfederacji to wy z PiSem żeście uchwalali za tamtych bandyckich rządów
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!