Trzeba to ucywilizować. W środku miasta taki cyrk dwa razy w tygodniu. To miało sens, jak nie było hurtowni, marketów i internetu. Relikt piotrkowski. Jestem za ograniczonym targiem, co nie zmienia przypuszczenia, że władze knują niecny plan związany z tym miejscem.
podpis: ziemskiEPI
Mam znajomych w Polsce
Którzy padają ze smiechu, że u nas prochibicja.
Robię się czerwony że wstydu i wściekły, że nasza wladzunia lokalna ogranicza nam wolność.
To powinny być ostatnie podrygi tej władzy.
Brawo panie prezydencie wkoncu coś dla mieszkańców osiedla piastowskiego. W wyborach może Pan na nas liczyć. Handlujący mogą sobie sołtysa wybierać.
Tak naprawdę to nie wiem z czego cieszą osoby, które z takim jadem i pogardą odnoszą się do drugiego człowieka. Kupcy mają jeszcze szereg możliwości prawnych a uważam, że taka determinacja prezydenta i przewodniczącego rady miasta jest dziwnie podejrzana, stąd zasadne byłoby wystąpienie do wojewody z wnioskiem o kontrolę oświadczeń majątkowych. Tak, czy inaczej wykorzystajcie wszelkie możliwości prawne, które macie i pokażcie, że w taki sposób prezydent Chojniak może znaleźć posadę w jakimś mieście na Białorusi.
Oj tam, oj tam! Nie narzekajcie, bo gdy będą następne wybory, to o tym zapomniecie i znowu będziecie głosować na prezydenta Chojniaka i jego przybocznej gwardii.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!