Dziś kupcy, jutro mogą ciebie pozbawić pracy!!! Wszyscy powinniśmy w piątek wspierać kupców podczas strajku. pamiętaj, JUTRO mogą CIEBIE TWOJĄ rodzinę POZBAWIĆ PRACY!!! STOP SAMOWOLKI URZEDUj!!!
Po co było sprzedawać halę tam były by stoiska a ale to samo było że stadionem nie opłaca się...
Tu sie urodzilem i wychowałem. Uczylem w bylej szkole 14.Tu pracuje na hali place podatki i pan Chojniak i Szokalski mi mówią ze nie jestem potrzebny imam sobie szukac innego miejsca. Powtazam nie zrobiono nic w sprawie polepszenia wjazdu koszy dodatkowych czy głupiego toitoia. To sie pytam po co pan Szokalski tu przyszedl. Zeby zlikwidowac i podnosic ceny. To ja za połowę jego pensji to zrobię. Potrzebny człowiek który będzie naprawial nie burzyl. Bo niedlugo straci prace bo nie będzie tu nic do niszczenia.
Jako mieszkaniec tej pięknej ostatniej niepodbitej osady jestem za reorganizacja targowiska. Bawią mnie ludzie, którzy mają tutaj najwięcej do powiedzenia a wcale nie są mieszkańcami naszej osady. Ciekaw jestem czy również byli by za handlującymi, gdyby sikali by im pod ich oknami, balkonami i zostawiali po sobie Bangladesz. Precz z hołotą skarpeciarską. Precz z garnkarzami, firankarzami i rajstopiarzami !!! Precz z moherami i wiecznie przepełnionymi mzkami. Precz z Rzymianami ! Niech żyje wolna niepodległa ostatnia osada.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!