metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
emeryt ~emeryt (Gość)30.09.2020 21:02

Miasto Piotrków Tryb. brnie ku upadkowi - totalny brak rozwoju. Administrujący nakładają na mieszkańców tylko coraz to wyższe opłaty, a miasto emerytów i rencistów z dnia na dzień biednieje. Jak może być inaczej jak administrują nim nauczyciele i lekarze którzy nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu.

133

gość_xddd ~gość_xddd (Gość)30.09.2020 14:46

Oj, naiwniacy. Naprawdę sądzicie, że po tylu latach władze miasta nagle zainteresowały się losem mieszkańców osiedla i w trudnym okresie, kiedy budżet odpychany jest kolanem ograniczają targowisko xD Wielu będzie jeszcze tęsknić za tymi straganami

237

Kapitalista ~Kapitalista (Gość)30.09.2020 20:55

Prezydent Chojniak postępuje zgodnie z najlepszymi wzorcami komunistycznych aparatczyków pokroju Gomułki i Cyrankiewicz niszcząc maluczkich na rzecz dyzmokratycznej hucfy. Za takie czyny powinien dawno trafić do wygodnej celi w piotrkowskim więzieni za sabotaż gospodarki.

1614

ja optymista ~ja optymista (Gość)01.10.2020 14:07

należy przywrócić stare place handlowe Zamurowa,kwadrat,ryneczek,wysoka i na stare lata p.prezydent będzie miał blisko razem z radnym Dajczem bo chyba zapomnieli skąd pochodzą i dokąd zmierzają.a mało jest wolnych terenów w mieście by stworzyć prawdziwy plac handlowy nie uzależniony od pticy tylko własnością miasta.

34

gość_ja ~gość_ja (Gość)01.10.2020 10:54

Przeciez radni i pan Chojniak i Pan Podwyżka Dewastator Szokalski doskonale wiedza ze na Modrzewskiego rynek umarl. Plują nam w twarz mowiac ze tam mamy iść. Skoro wszyscy pouciekali to z jakiegoś powodu. Czas na zmianę bo ci panowie i panie to zapomnieli kto im płaci. Uprzedzam tak jestem z Piotrkowa.

103

gość_gosc ~gość_gosc (Gość)30.09.2020 12:26

Szkoda że radni myśleli tylko o handlujących warzywami....A co z innymi? Pomyślał ktoś?

129

PrzywódcSkarpeciarzy ~PrzywódcSkarpeciarzy (Gość)30.09.2020 23:24

Panie i Panowie! Musimy stanąć do walki o swoje dobro!! Jestem częścią tego targu od lat i nie spocznę póki wszyscy radni, którzy głosowali za ograniczeniem NASZEGO targu nie spoczną za kratkami w naszym piotrkowskim areszcie, ewentualnie bardziej radykalnie podobnie jak ci za rewolucji francuskiej!! Walczmy o swoje i pokażmy im, że stać nas na więcej!!! Do boju bracia i siostry, niech nasza mała ojczyzna wywalczy swoje miejsce i pokaże tym pijawkom społecznym co to współpraca i przyjaźń, oraz honor!! WALCZMY RAZEM O NASZE DOBRO!!!!!.

1713

Wojtyła ~Wojtyła (Gość)01.10.2020 18:25

Warcholstwo lokalnych urzędników nie zna granic. Miejsce zysku i generowania kapitału zostanie przekształcone w prywatny folwark dla ludzi z odpowiednimi koncesjami. Kto następny? Drobni, weekendowi przedsiębiorcy z bazaru przy ul. Dmowskiego. Kiedy zamykali Hale Targową milczałem, a zanim się obejrzałem już pukali do mych drzwi. Nie możemy pozwolić na despotyczne ograniczanie kapitału i gospodarności naszych obywateli. W Piotrkowie i okolicach jest 2137 drobnych przedsiębiorców, pojedynczo mogą nas znieść ale razem stanowimy siłę której nie zlekceważą. Prywaciarze, skarpeciarze łączmy się! #2137

74

gość_gość ~gość_gość (Gość)02.10.2020 07:39

Daliśmy się zrobić w ch sami jesteśmy sobie winni będziemy musieli tą żabę połknąć A to potrwa lata

11

hjgfg ~hjgfg (Gość)02.10.2020 09:02

Ludzi tzw. władzy są beszczelni. Dzisiaj mówią jak masz żyć, co robić. Jutro powiedzą ci, że masz umierać bo dla nich nie ma miejsca. Nie można na to patrzeć bezrefleksyjnie. Trzeba wyrzucić tę zgraję urzędasów.

22

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat