Spokojnie każda decyzja wiąże się z konsekwencją i tak mamy efekty miasta ludzi starszych. Im nic nie potrzeba wszystko przeszkadza ale zaraz będą płakać ,że dzieci i wnuki daleko . A to właśnie efekty ich decyzji bo Piotrków nie daje młodym możliwość godnej pracy i zarobków.
Ponoć w Piątek znwo buta jakąś pod urzędem, nie mogę się doczekać i taczka ma być,chłop z skąś tam będzie nam prezydenta wywozil na taczce hehehe jego flustracja i arogancja nie ma granic i telewizję mają byz różne fajnie. Zapomniał o CNN,BBC,Człowieku skończ pajacować, zwijaj chiński stragan z chińskim towarem, kup chińską zupkę pojedź i szukaj innego miasta w Bełchatowie ponoć jest dobrze, póki nie zaczniesz tam się drzeć pod urzędem będzie ok.Polecam jakąś terapię.
Cala Polska zobaczy za co nasi urzednicy biora pieniądze. Problemów w tym mieście się nie rozwiazuje tylko eliminuje.tak rozwiazywac sprawy to byle Kowalski zrobi za mniejsze pieniądze. Po co nam oni w tym urzedzie?
Nareszcie. Brawo. Nikt nie pozbawia ich pracy. Mogą przenieś targ w inne miejsce. A ludzi i tak będą bo taki targ jest potrzebny.
Ktos wie, po jakim czasie wchodzi przeglosowana sprawa do "obrotu"? Tzn od kiedy beda nowe postanowienia respektowane? Mieszkam se na sienkiewicza obok hali i nie wiem kiedy juz bedą wolne parkingi i spokój ogólny
Radni napewno to brali po uwage bo to gruba sprawa pozbawic dochodu tyle osób. Ale jak slychac bylo nie mieli wyjścia. Naciski byly na ta decyzję
Coś mi się wydaje, że po tym głosowaniu niektórzy radni mogą zapomnieć o tym, że zostaną wybrani na radnych na kolejną kadencję. I bardzo dobrze by się stało, bo skoro się głosuje przeciw ludziom to po co być radnym? Uważam, że taki radny/taka radna jest nic nie warty/a.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!