Panie radny Dziemdziora gdzie się podział pana dawny pazur? Widać zaprzedał się pan całkowicie władzy obecnej. Ano tak już jest. W pewnym wieku nie należy się specjalnie "denerwować" czyt. narażać.
Stanie 30 stanowisk obok siebie z warzywami i sie utrzymają. No same biznesmeny tu sie wypowiadają. Większość to ucieknie na wieksze rynki, niestety
To Chojniak teraz opłotkami będzie po Piotrkowie chodził! Lemuzyną wszędzie nie dojedzie!
Ten Cecotka to sobie chyba jaja robi, to nie wie, na co głosuje? Czy po prostu dobrze wiedział, tylko tak chciał się wybielić?
Równi i równiejsi. A co z resztą na bruk. Tak wiem na wyzwolenia wejdzie że 20 i modrzewskiego które padło. Wam też życzę przejść na jedną czwarta etatu, to obrazuje a niech się przeniosa
Radny Cecotka niczym Gowin głosował za, ale się nie cieszył. Miał być taki niezależny ,a klepie wszystkobco mu podsuną
Hahahaha radny Cecotka nie zawiódł, zachował się jak zwykle, nic nie wie i nic nie rozumie. Teraz ze niby chciał głos zmienić, to zabieg tylko i wyłącznie sluzocy wybieleniu się. Już pisałem nie da się zjeść cukierka i mieć cukierka, zjadł już dawno krówkę od prezydenta to teraz niech tańczy jak mu grają a nie ciemnia tu będzie. P. Marlena cóż wielka nieobecna następna gwiazda oboje z Cecotką powinni iść do Tańca z gwiazdami. Najlepiej wypiąć się i wogole nie głosować, zawsze powie ze zapomniała hahahaha. Jak to p. "lider" ma na Fb zdjęcie ANTONI SMOLEŃSKI? Więc Antoni smolenski nic nie pomoże mówi to czego od niego ludzie oczekują i nic z tego nie wyniknie jak zwykle. Jak z S12 i innymi sprawami
Patologia w tym Piotkowie, zamiast miec korzysci z targowiska i miec pieniadze do budżetu miasta, to najlepiej zaorać targowisko, bardzo jestem zdziwiona głosowaniem niektórych radnych, ale czego się nie robi dla korzyści. Brak targowiska brak miejsc pracy , ludzie zacznijcie myśleć bo Piotrków pójdzie na wysypisko śmieci z nowymi stawkami , gratulacje dla rządzących .... trzeba władze zmienić jak najszybciej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!