metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
ja optymista ~ja optymista (Gość)01.10.2020 14:07

należy przywrócić stare place handlowe Zamurowa,kwadrat,ryneczek,wysoka i na stare lata p.prezydent będzie miał blisko razem z radnym Dajczem bo chyba zapomnieli skąd pochodzą i dokąd zmierzają.a mało jest wolnych terenów w mieście by stworzyć prawdziwy plac handlowy nie uzależniony od pticy tylko własnością miasta.

34

Kapitalista ~Kapitalista (Gość)30.09.2020 20:55

Prezydent Chojniak postępuje zgodnie z najlepszymi wzorcami komunistycznych aparatczyków pokroju Gomułki i Cyrankiewicz niszcząc maluczkich na rzecz dyzmokratycznej hucfy. Za takie czyny powinien dawno trafić do wygodnej celi w piotrkowskim więzieni za sabotaż gospodarki.

1614

gość_xddd ~gość_xddd (Gość)30.09.2020 14:46

Oj, naiwniacy. Naprawdę sądzicie, że po tylu latach władze miasta nagle zainteresowały się losem mieszkańców osiedla i w trudnym okresie, kiedy budżet odpychany jest kolanem ograniczają targowisko xD Wielu będzie jeszcze tęsknić za tymi straganami

237

emeryt ~emeryt (Gość)30.09.2020 21:02

Miasto Piotrków Tryb. brnie ku upadkowi - totalny brak rozwoju. Administrujący nakładają na mieszkańców tylko coraz to wyższe opłaty, a miasto emerytów i rencistów z dnia na dzień biednieje. Jak może być inaczej jak administrują nim nauczyciele i lekarze którzy nie mają bladego pojęcia o zarządzaniu.

133

Skandujący ~Skandujący (Gość)01.10.2020 14:22

Precz z komuną! Precz z komuną! Precz z komuną! Oddać rynek! Oddać rynek!

45

gość_ja ~gość_ja (Gość)01.10.2020 13:23

Pan Chojniak zapomnial ze ludzie sie nie najedza kostka brukowa i pieknym zapleczem sanitarnym jak to powiedział. Tylko muszą być klienci, ktorych nie ma na Modrzewskiego i Wyzwolenia. Jak by byli to kupcy by sami tam rynek zapelnili. Takie rozwiazanie pokazuje z jakim szacunkiem podchodzą do ludzi. Sa rowni i rowniejsi. Ja się na to nie zgadzam. Jak likwidacja to wszystkim zapewnic plac a nie takie utykanie.

52

Marlenka123 ~Marlenka123 (Gość)01.10.2020 00:42

Ciekawe kto następny do golenia ...

141

gość_gość ~gość_gość (Gość)01.10.2020 09:52

na Słowackiego jest dużo wolnych wystaw dużo miejsca może tam będzie blisko do ludzi i sympatycznie miło w dni Piotrkowa stoją to mogą stać cały rok

76

Głos ~Głos (Gość)01.10.2020 08:43

Handlarze, którzy widzą tylko czubek swojego nosa. Handlarze, którzy nie dają paragonów, bo nie mają działalności. Handlarze, co niektórzy nawet nie wiedzą czym jest toaleta i załatwiają swoje potrzeby w klatkach, w krzakach przed oknami bloków, bądź w piwnicach tych bloków.
Brawo radni. Najwyższa pora z tym skończyć.
Na Balcerka ile miejsca wolnego na tyłach rynku, a na Wyzwolenia również się znajdzie. Sprzedający niech nie płaczą, że żyją tylko z Hali, niech wspomną jeszcze gdzie stoją w innych dniach tygodnia.

1511

Rozpędzony ~Rozpędzony (Gość)30.09.2020 19:08

Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że Pan Chojniak obsadził radę miasta "swoimi" i ciekawe jak długo banda moherowych beretów (którym tak wszystko przeszkadza) będzie go wychwalać pod niebiosa kiedy w całym mieście wszystkie możliwe opłaty urzędnicy podniosą o 100% lub 200% a przychodów do budżetu miasta coraz mniej a i kredytów coraz więcej... W jakiś sposób trzeba będzie to wszystko pospłacać...
Panie prezydencie i szanowna rado miasta, żeby miasto się rozwijało potrzeba nowych miejsc pracy, nowych firm tych małych i tych dużych. Nie samymi kościołami i nie samym wykładaniem ulic granitem człowiek żyje...

205

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat