Brawo panie prezydencie wkoncu coś dla mieszkańców osiedla piastowskiego. W wyborach może Pan na nas liczyć. Handlujący mogą sobie sołtysa wybierać.
Mam znajomych w Polsce
Którzy padają ze smiechu, że u nas prochibicja.
Robię się czerwony że wstydu i wściekły, że nasza wladzunia lokalna ogranicza nam wolność.
To powinny być ostatnie podrygi tej władzy.
Trzeba to ucywilizować. W środku miasta taki cyrk dwa razy w tygodniu. To miało sens, jak nie było hurtowni, marketów i internetu. Relikt piotrkowski. Jestem za ograniczonym targiem, co nie zmienia przypuszczenia, że władze knują niecny plan związany z tym miejscem.
podpis: ziemskiEPI
Dajcie spokój Panu Darkowi,zagłosował za mieszkańcami Piotrkowa szacun
w przeciwieństwie do Pani Marleny,wolala głowę w piasek włożyć
czy obecna władza zrobiła cokolwiek dla mieszkańców ,po za likwidacja miejsc pracy i podwyżkami ? jaki jest bilans ich pracy ,za która każą sobie BARDZO słono płacić ?
Niszczą stanowiska pracy Co radni z tego mają bo kupcy i handlarze nędzę A nie lepiej stworzyć cywilizowany rynek .Ale dla radnych to za trudne.
Ciekawy jestem miejsc urodzenia radnych Piotrkowa którzy byli przeciw Piotrkowowi ?????????????
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!