metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Widzewiak - Kalisz Wielkopolska ~Widzewiak - Kalisz Wielkopolska (Gość)05.10.2012 21:19

[ * } Widzew !!!

00

PT09 ~PT09 (Gość)05.10.2012 21:20

"dominika-f..a" napisał(a):
to łks robi rozruby!!! to oni biją młodych za to że w sercu mają widzew więc to łks nie są kibicami!!! nie raz widziałAM jak cwaniakują i biją widzewiaków !!! jednym słowem łks jest zerem!! kto wie.. może właśnie przez nich PERSZING nie żyje!!!jeśli tak jest to przysięgam że no normalnie pożałujecie tego wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

NIE STRASZ BO SIĘ ZESRASZ!!!stul pysk i nie siej zamętu!
P.S.szkoda tak młodego gostka

00

mieszkanka ~mieszkanka (Gość)05.10.2012 21:36

to co się dowiedziałam to dla mnie szok. jakis czas temu cwaniaki ze starówki pobili chłopaka który nie był za łks - em i trafił do szpitala w bardzo cięzkim stanie
cwaniaki jedne !!! a jak łks wpada to uciekają debile, obsrańce jedne . łks <3

10

wamed ~wamed (Gość)05.10.2012 21:56

"selmandis" napisał(a):
Nieustanna kontrola, kuratela i współpraca MOPR oraz służb odpowiedzialnych powinna być nadrzędnym wymogiem ustalonym odpowiednimi przepisami prawa. Pomoc psychologa i pedagoga zapewniana z zachowaniem 100% dyskrecji. Wydatki państwa na rodzinę, samotne matki i osoby bezrobotne, które szukają aktywnie pracy i starają się o zapewnienie bytu rodzinie na poziomie umożliwiającym normalne życie a nie wegetację. Wysiłek ze strony państwa i odpowiedzialnych za rodzinę instytucji wtedy tylko przyniesie efekty jeśli przestaniemy łożyć na osłów z rządu i ZUS.

Zgoda. Ale wytłumacz to Kaczmarkowi, kierownikowi referatu edukacji w magistracie, którzy właśnie rozp....a Poradnię Pedagogiczno-Psychologiczną w Piotrkowie!

10

Kasztelanka ~Kasztelanka (Gość)05.10.2012 22:15

Wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha!
Przepraszam za tych, którzy tutaj piszą te głupoty o kibolach, rodzinie zastępczej etc. Wstyd mi za Was, Piotrkowianie.
Danielu, pokój z Tobą. Oby było Ci lepiej tam, dokąd zawędrowałeś.

10

Mieszkaniec Starowarszawskiej ~Mieszkaniec Starowarszawskiej (Gość)05.10.2012 22:19

Cytuję:
PT 09
"dominika-f..a" napisał(a):
to łks robi rozruby!!! to oni biją młodych za to że w sercu mają widzew więc to łks nie są kibicami!!! nie raz widziałAM jak cwaniakują i biją widzewiaków !!! jednym słowem łks jest zerem!! kto wie.. może właśnie przez nich PERSZING nie żyje!!!jeśli tak jest to przysięgam że no normalnie pożałujecie tego wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puknij się w dzyndzla ruro!!!

I tą wypowiedzią wiadomo o tobie wszystko(wyraz "tobie" celowo napisałem z małej litery gdyż oznacza brak szacunku do twojej osoby)

00

who ~who (Gość)05.10.2012 22:27

Skąd ten łks w Piotrkowie się wziął w ogóle? Klub bez honoru i kibiców na meczach. Widoczni tylko na ulicach, ze złej strony. Gdyby byli kibicami chodziliby na mecze i wspierali swoją drużynę. To zwykli patologiczni bandyci, którzy nie wiedzą w której lidze gra ich zespół.

00

Domisia ~Domisia (Gość)05.10.2012 22:47

Dziwne rzeczy tutaj wypisujecie. Wyraźnie jest napisane, że chłopak nie miał sladów pobicia, więc musiał się czegoś naćpać. Nie sądzę, żeby zasłaniali go gazetą czy czymś żeby nie było sladów uderzeń:)Niech się najlepiej prokuratura wypowie jaki była faktyczna przyczyna zgonu.

10

innaaa ~innaaa (Gość)05.10.2012 23:05

chłopak jest sam sobie winien- niestety....
złe towarzystwo - jego "koledzy" od 7 boleści!
Kto mu kazał gazu się nawdychać?po co mu to było?żeby mieć fazę?żeby pokazać się przed kolegami,co to się nie potrafi zrobić... 14 lat i co .? Gaz mu w głowie?
Każdy teraz Go widzi,że grzeczniutki chłopak itd. a jak przychodził w dzielinice i ubliżał ostro starszym osobom,to co?Nikt tego nie widział?
Ale niestety,to wszystko przez nieodpowiednie towarzystwo....Nie mówie,że wszyscy-ale wiekszość jego "kolegów" to..... szkoda gadać!
Niech mu ziemia lekką będzie! I mam nadzieję,że to co się stało- da do zrozumienia jego kolegom......

10

starówka ~starówka (Gość)05.10.2012 23:07

"B..." napisał(a):

co ty pier... wlaśnie znam jego i jego siostre i powiem ci wlaśnie opiekowała sie perszingiem.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat