Jak coś złego się dzieje ? !!! Co ty człowieku wygadujesz ??? Nie chodzi tylko o ten tragiczny wypadek ... W dzień w dzień dzieją się tam rzeczy nie do opisania !!!! I co to nie jest patologia ???? Jak to powiedzieli w wydarzeniach " Kraina latających noży " Niech się ktoś w końcu za to wezmie !!!!! A w szczególności za tych gówniarzy co nie maja w domu co robić !!!! [b]
kochani co do starówki na wszystkich osiedlach są patologie i we wszystkich miastach tylko nasze instytucje nie potrafią zapobiec temu a co dopiero działać w sumie nie ma się co temu dziwić
Dajcie spokój.. wszyscy teraz zganiają winne na innych.. a na pewno wśród tych wszystkich osób wypisujących tutaj bzdury jest chociaż jedna osoba która wie co się stało.. -.-
czy wy wszyscy macie siano w tych głowach piszecie o tych klubach a tu nie chodzi o kluby tylko o śmierć młodego człowieka jaki był taki był ale nikt nie zasłużył sobie na śmierć w tym wieku ;( zrozumcie to i spróbujcie uszanować go chociaż po śmierci !!!
Daniel (*)
Jak tak czytam wasze komentarze to mi się żygać chce !
To wy sami doprowadziliście do jego śmierci ! Cwaniaki z SM bez honoru zostawili swojego gdy umierał ! Na starówce się wychował na starowce umarł [*]...
Po części się zgadzam lecz mieszkam na starówce od urodzenia i wiem co się tu dzieje. Kiedyś nie było takiego czegoś jak walki starówki i rynku. A od dwóch czy trzech lat nic innego nie słychać na ulicy tylko j***ć łks i j***ć rts. A jak łks przyjdzie na starówkę to gorliwi widzewiacy się po bramach chowają i tylko czekają aż jakiś łksiak bedzie szedł sam...nie raz widziałem tego typu akcje.
Wojna by się przydała...wtedy każdy by docenił to co ma, kim jest i jak łatwo można stracić życie. Zamiast wystawać pod bramami to zaczęli by robić coś pozytecznego dla siebie i dla innych.
Ludzie jak mogliscie wypisywac takie glupoty czytam te wasze komentarze i az mi slabo
polowa z was znizyla sie do poziomu widzewiaków i bez podstaw wyciaga wnioski ...
Co ten piotrkowski widzew zrobił wogole zaprosil widzewiaków z wojewodztwa na starowke
pod pretekstem zabicia przez łks tego chlopaka nawet w wiadomosciach o tym mowili i sugerowali
sie opowiesciami widzewiaków(najwiekszych sciemniaczy w wojewodztwie)...
Biedny chlopak nie zyje ale to wlasnie przez tych swoich kolegow (psełdo widzewiaków )
ktorzy z nim pili i cpali a jak zobaczyli ze mu sie cos stalo to uciekli i nawet zaden po
karetke nie zadzwonil bo sie bali...Moze gdyby szybko zareagowali bylo by inaczej..
A piotrkowscy widzewiaki juz wuczuli moment i chcieli zrobic wielka afere przeciwko
łksowki ze to oni go niby zabili masakra czego oni juz nie zrobia zeby zwrocic na siebie
uwage wogole nie wiem jak Ci ludzie musieli byc otlumamieni by naklejac te wlepki widzewa
na zniczach tego chlopaka a prawda jest taka bo przeciez gdyby nie widzew i jego patologiczni koledzy
(widzewiaki)to by nie przychodził na starowke i nie kolegował sie z tymi cpunami to
pewnie zył by sobie ...Piotrkowscy widzeiwacy jak mogliscie chciec zablysnac przy takiej tragedi...masakra
Perszing (*)
Masz racje propagande na miescie niezla zrobili kazdy juz gada ze go zabili...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!