NIE STRASZ BO SIĘ ZESRASZ!!!stul pysk i nie siej zamętu!
P.S.szkoda tak młodego gostka
to co się dowiedziałam to dla mnie szok. jakis czas temu cwaniaki ze starówki pobili chłopaka który nie był za łks - em i trafił do szpitala w bardzo cięzkim stanie
cwaniaki jedne !!! a jak łks wpada to uciekają debile, obsrańce jedne . łks <3
Zgoda. Ale wytłumacz to Kaczmarkowi, kierownikowi referatu edukacji w magistracie, którzy właśnie rozp....a Poradnię Pedagogiczno-Psychologiczną w Piotrkowie!
Wiocha, wiocha i jeszcze raz wiocha!
Przepraszam za tych, którzy tutaj piszą te głupoty o kibolach, rodzinie zastępczej etc. Wstyd mi za Was, Piotrkowianie.
Danielu, pokój z Tobą. Oby było Ci lepiej tam, dokąd zawędrowałeś.
I tą wypowiedzią wiadomo o tobie wszystko(wyraz "tobie" celowo napisałem z małej litery gdyż oznacza brak szacunku do twojej osoby)
Skąd ten łks w Piotrkowie się wziął w ogóle? Klub bez honoru i kibiców na meczach. Widoczni tylko na ulicach, ze złej strony. Gdyby byli kibicami chodziliby na mecze i wspierali swoją drużynę. To zwykli patologiczni bandyci, którzy nie wiedzą w której lidze gra ich zespół.
Dziwne rzeczy tutaj wypisujecie. Wyraźnie jest napisane, że chłopak nie miał sladów pobicia, więc musiał się czegoś naćpać. Nie sądzę, żeby zasłaniali go gazetą czy czymś żeby nie było sladów uderzeń:)Niech się najlepiej prokuratura wypowie jaki była faktyczna przyczyna zgonu.
chłopak jest sam sobie winien- niestety....
złe towarzystwo - jego "koledzy" od 7 boleści!
Kto mu kazał gazu się nawdychać?po co mu to było?żeby mieć fazę?żeby pokazać się przed kolegami,co to się nie potrafi zrobić... 14 lat i co .? Gaz mu w głowie?
Każdy teraz Go widzi,że grzeczniutki chłopak itd. a jak przychodził w dzielinice i ubliżał ostro starszym osobom,to co?Nikt tego nie widział?
Ale niestety,to wszystko przez nieodpowiednie towarzystwo....Nie mówie,że wszyscy-ale wiekszość jego "kolegów" to..... szkoda gadać!
Niech mu ziemia lekką będzie! I mam nadzieję,że to co się stało- da do zrozumienia jego kolegom......
co ty pier... wlaśnie znam jego i jego siostre i powiem ci wlaśnie opiekowała sie perszingiem.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!