Cytuję!:"Ludzie co wy tu wypisujecie !!! Co ma z tym wspólnego łks !!! Z tego co mi wiadomo to widzew ciągle szaleje ... Cwaniaki !
Nie patrza czy kobieta w ciąży czy z dzieckiem na ręku ... bijeą kogo popadnie !!!! I to są ludzie ??? Wy przy prawdziwych kibicach to nawet nie siedzieliście !!!! a o starówce to już nic nie wspomne patologia jedna !!! Niech się wkacu ktoś za nich wezmie bo naprawdę !!! Jak się czują dorośli którzy namawiali tego chłopca do takiego życia w bijatyce !!!!! To mogłoby być wasze dziecko !!!!"
I odpowiadam!
Jesteś chorym człowiekiem! Nie zauważyłeś jeszcze tego?! To ja Ci to uświadamiam właśnie! Co Ty wogóle wypisujesz za głupoty???!!!Wszyscy wiemy, ze to Ty chodzisz i tak postępujesz jak napisałeś! Masz wodę, a nie mózg w głowie! Normalnie bym Cię tak przetrzepała, ze odrazu byś zmądrzał! Ale widocznie do tego juz nigdy nie dojdzie! Jesteś chorym cwaniakiem, który cwaniakuje tylko w necie, bo na żywo byś zamknął ryj i nic się nie odezwał! Gorzej niz kundel, bo do kundli mam szacunek, a do takich chodzących śmieci jak Ty to niestety nie! I sie tu nie mądruj, bo źle Ci to pójdzie! Nara i niestety dobrzy obywatele tego miasta nie będę czytać dalej komen na Waszym Forum, bo ten człowiek zniszczył mi właśnie humor!!!! Żal mi Ciebie i Twojego ŁKS'u!!!! Zamiast oddać Mu hołd to tylko patologiczny Łks Ci w głowie!!!
Znałem go. Szkoda że nieżyje (podobno wstrzyknął sobie gaz )albo chciał. Nich spoczywa w spokoju Perszing (Daniel) Pamieamy i będziemy pamietać o tobie !!!!!
Przeczytałam wszystkie wpisy o kibicach, patologii, Starowarszawskiej i rodzinach zastępczych. Przyznaję, że kiedy robiłam zakupy w Biedronce w Starym Areszcie w piątek ok. 17, czułam się nieswojo, patrząc na głośno zachowujące się podpite osoby i mężczyzn z czerwonymi twarzami od przepicia, ale widziałam też kobiety skrupulatnie liczące grosiki na zakupy dla rodziny. Nie możemy generalizować. Sytuacja rodzin zastępczych i nie tylko, ich dzieci wynika tylko i wyłącznie ze złej kontroli organów nadrzędnych. Nieustanna kontrola, kuratela i współpraca MOPR oraz służb odpowiedzialnych powinna być nadrzędnym wymogiem ustalonym odpowiednimi przepisami prawa. Pomoc psychologa i pedagoga zapewniana z zachowaniem 100% dyskrecji. Wydatki państwa na rodzinę, samotne matki i osoby bezrobotne, które szukają aktywnie pracy i starają się o zapewnienie bytu rodzinie na poziomie umożliwiającym normalne życie a nie wegetację. Wysiłek ze strony państwa i odpowiedzialnych za rodzinę instytucji wtedy tylko przyniesie efekty jeśli przestaniemy łożyć na osłów z rządu i ZUS.
Nie kwestionuje tego. Raczej chciałem zwrócić uwagę na to, że czesto są to trudne dzieci,po przejściach z dużymi probemami i czasem samemu nie da się rady z tym uporać. Dlatego MOPR powinien pracować z takimi rodzicam. Zwłaszcz, że były sygnały kłopotów.
oczywiście, że pobił go chłopak z ŁKs-u i proszę Boga, żeby go ukarał. A Ty śpij Aniołku i nie zwracaj uwagi na ludzi którzy o Tobie źle mówią ich też Bóg ukarze za te wszystkie złe słowa o Tobie, a ten sku.... który Ci to zrobił niech zginie marnie..
skończcie z tym łks-em i widzewem szkoda was wszystkich zabijecie się sami !!!!!!!!!!!!!!! zacznijcie patrzyć na życie troszkę inaczej są ważniejsze priorytety takie jak dobra zabawa bez "rozmieszaczy" itp............. Ludzie bawcie się mądrze bo nie wiecie kiedy wasza godzina..........Staram wpajać się to moim córkom mam nadzieje że mi się uda !!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!