Czemu kur piszecie ze miał patologiczna rodzine.. Jego mama nie żyje a Wy tu głupoty piszecie jak nic nie wiecie.. nie znaliście Go tak jak my a wysmetnicie sie tu i piszecie bzdury
Spoczywaj w spokoju :(
Tak jestem LKSieakiem i Widzewiakiem, wlacznie z innymi klubami w Polsce i na swiecie.Jestem kibolem bo inaczej ich nie mozna nazwac.Gosciu co ty piszesz?Jak mozna nazwac ich kibicami?Oni kibicami to by chcieli byc i stanac kolo prawdziwego kibica.To sa gnoje co im zajecia brak.A jego akurat znalam i wiem kim byl.Ok szacunek moze i dla zmarlego sie nalezy ale prawda jest taka jaka jest.
Ludzie co wy tu wypisujecie !!! Co ma z tym wspólnego łks !!! Z tego co mi wiadomo to widzew ciągle szaleje ... Cwaniaki !
Nie patrza czy kobieta w ciąży czy z dzieckiem na ręku ... bijeą kogo popadnie !!!! I to są ludzie ??? Wy przy prawdziwych kibicach to nawet nie siedzieliście !!!! a o starówce to już nic nie wspomne patologia jedna !!! Niech się wkacu ktoś za nich wezmie bo naprawdę !!! Jak się czują dorośli którzy namawiali tego chłopca do takiego życia w bijatyce !!!!! To mogłoby być wasze dziecko !!!!
Po pierwsze to patologie to może Ty masz w domu, a nie wypisujesz że starówka to patologia . Nie ocenia się książki po okładce, bo nie wszyscy ze starego miasta to patologia, a akurat patologii na starym mieście jest już naprawde niewiele.
Po drugie to akurat po tym wpisie widać jak jesteś w temacie relacji piotrkowskich kibiców łks-u i Widzewa . otwórz oczy i rozejrzyj się kto tu biega i bije małolatów za to że są za widzewem . to są kibice ?! nie można w tym momencie nic wiecej powiedzieć jak ludzie bez honoru i zasad, a mówie tu o kibicach łks-u . zaczepiają dobrych chłopaków gdy idą przez miasto z dziewczyną , wyzywają go , gonią ... to są dopiero cwaniaki . "kibice" łks-u w piotrkowie, osoby w przedziale wiekowym od 17-23 lat biegają i biją chłopaszków po 13-14 lat za to, że mają inne poglądy sportowe i wyznają inna 'wiarę' kibicowską ...
Po trzecie to akurat tutaj nic z tym co się stało nie miał wspólnego łks.
I na koniec chciałbym dodać że takie starcia łks-widzew powinny miec miejsce tylko na boisku i to nie przez kiboli a przez zawodników . zresztą co mają wspólnego piotrków i drużyny piłkarskie z łodzi .... brak słów nic wiecej ....
Nie mówcie jak nie wiecie , jeżeli taka niby patologia to czemu nikt mu nie podał ręki żeby mu pomóc , dzieci z rodzin zastępczych są zagubieni w życiu ale ludzie tylko oceniać umieją a żeby pomóc to nie ma kto . Tylko dopiero teraz jak się stała ta tragedia każdy o nim pamięta każdy wspomina . Gdzie byli wszyscy jak żył [*]
Gdzie ci wszyscy co mówią ze był patologią byli kiedy żył , żeby wyciągnąć do niego rękę i pomóc w życiu [*]
Ludzie zastanówcie się czasem co piszecie... To, że starówka ma taką opinię a nie inną to jest wina tylko i wyłącznie mieszkańców zarówno tych porządniejszych jak i tych z marginesu. Porządniejsi mieszkańcy po prostu boją się reagować na to co się dzieje wieczorami. A o naszych piotrkowskich "stróżach prawa" nie wiem czy się wypowiadać, bo jak dla mnie to piotrkowska policja powinna dostać lizaki i plany skrzyżowań, a straż miejska nie powinna w ogóle istnieć bo jak się do nich dzwoni to oni nigdy nie mają samochodu żeby podesłać patrol w dane miejsce.
zabijają takich młodych chłopaków ch... wie za co !!! p takie rządy
tylko pierdo**cie głupoty jak nawet nie wiecie dobrze co się stało !!
Niech ziemia lekka Jemu będzie! [*]
to łks robi rozruby!!! to oni biją młodych za to że w sercu mają widzew więc to łks nie są kibicami!!! nie raz widziałAM jak cwaniakują i biją widzewiaków !!! jednym słowem łks jest zerem!! kto wie.. może właśnie przez nich PERSZING nie żyje!!!jeśli tak jest to przysięgam że no normalnie pożałujecie tego wszyscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!