Był chłopak i nie ma chłopaka. Nie wiem po co piszecie takie głupoty tylko on sam wie jaka była przyczyna jego śmierci. Mówicie o honorze a sami go nie posiadacie pisząc, że to Łks itd. A sami jesteście nie lepsi i nie raz pokazaliście ile w Was jest honoru i zasad. Nawet pewnie nie wiecie co one znaczą. Przestańcie sądzić innych wszystko wyjdzie z czasem. Bo te komentarze są śmieszne. Spinacie sie na forum a sami gówno wiecie. Zamiast honoru jesteście ludzmi beznadziejnego humoru. Szkoda chłopaka, ale nikt życia mu nie zwróci. Niech spoczywa w spokoju [*] !
znałeś tę rodzinę zastępczą? Wątpię, więc się nie wypowiadaj na tan temat. Ja znałam tego chłopaka i również rodzinę zastępczą (siostra sprawowała opiekę, bo ojciec alkoholik i miał odebrane prawa rodzicielskie). Siostra bardzo się starała.
Tyle ludzi się tu wypowiada, a naprawdę nie wie co się stało! Ludzie nie wiecie nie wypowiadajcie się, na tle tych wszystkich komentarzy widziałam kilka sensownych, jak mówie kilka. On nie umarł przez jakiś porachunek Widzewiaków z Łksem, czy w wyniku jakiejś bójki. To nie jest też wina jego rodziny zastępczej to ogar! Może i rodzina zastępcza ale i ona przeżywa jego strate, okażcie troche współczucia. Nie wiadomo czy chłopak to co zrobił, zrobił świadomie czy nie (tylko nieliczni wiedzą co się tam naprawdę stało) Dlatego niech ludzie nie piszą swoich dziwnych i nie sprawdzonych hipotez moja prośba. I niech Perszing (Daniel Trojanowski) spoczywa w pokoju...[*]
Jego siostra miała Go gdzieś...! A Jej chłop Go bił, więc nie dziwie sie, ze uciekał z domu! to przez Nich umarł! Jakby się Nim zajmowali to by coś z Niego było! Wszystko na kase przeliczali!!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!