Skończcie z tym LGBT. Przecież tej farsy nie da się już oglądać. Nie chodzę po ulicach i nie krzyczę jestem hetero!
Chce się spotykać chłopiec z chłopcem, dziewczyna z dziewczyną. A niech to robią. Ale niech nie awizują tego przekonania w przestrzeni publicznej. Co mnie to obchodzi. Ale ktoś im pcha siano do kieszeni i robią z tego wielkie halo.
1. Oficjalne pismo do Policji.
2. Jest odpowiedź? Prowadzą na wniosek miasta?
3. Oficjalne pismo do miasta o to czy zgłaszało.
4. Jest odpowiedź? Miasto nie zgłaszało?
5. Zgłoszenie się do prokuratury z informacją o możliwości popełnienia przestępstwa przez podszycie się pod oficjalne organy miasta.
6. Prokuratura nie działa? Skarga do sądu o zaniechanie prowadzenia w ważnej sprawie społecznej.
I jak się uda przed sad za kłamstwo Policję, Miasto lub tego kto się podszył.
NIE POPUŚCIĆ KŁAMCOM i OSZUSTOM!
A Kopernik, to do Małgosi podobno nawet się uśmiechnął. Wierzyć? Taak! We współczesnym świecie wszystko jest możliwe.
Pisać mandaty za wchodzenie na pomniki niech se flagi w domu wieszają zamiast firanek jak chcą kolorów.
Pisać mandaty za wchodzenie na pomniki niech se flagi w domu wieszają zamiast firanek jak chcą kolorów.
jeszcze geje i les ok, ale tych trans 0sz0łomuf nie potrafie tolerować i tylko z nimi kojarzy mi sie ta tęcza i cala ideologia, oni są najbardziej groźni
Te tęczowe akcje są szkodliwe dla środowiska LGBT. Niech sobie żyją, jak każdy. 5 czy 6 osób robi wokół nich wrzawę i prowokuje nienawiść czy niechęć. Czy te panie chcą naprawdę dobra i tolerancji dla osób LGBT? Według mnie jedynie rozgłosu.
To w takim razie na czyje polecenie działa Policja ? bo jakakolwiek flaga na pomniku nie jest ścigana z urzędu , pomnika nie zdewastowano i nie uszkodzono , kolorowa flaga także nie znieważa w jakichkolwiek postaci historycznej , nie było na tej fladze żadnego obrażliwego symbolu lub napisu
Może po prostu Policja dostała taki nakaz od swoich przełożonych ale w normalnym państwie Policja takimi sprawami się w ogóle nie zajmuje a już tym bardziej prokuratura , wnioski każdy może sobie wyciągnąć sam :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!